Claudiu Târziu (AUR): România, stat capturat de o mafie transpartinică și transnațională

România este un stat capturat de o mafie transpartinică și transnațională, iar frica de ce urmează este tot mai pronunțată în societatea românească, a avertizat, miercuri, pe Fcebook, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Potrivit liderului AUR, singura speranță pe care o mai pot avea românii este legată de schimbarea celor care guvernează această țară, separat sau împreună, de 34 de ani.

România se înatorează tot mai mult. A ajuns la 52% din PIB, nivel foarte primejdios. În acest ritm, vom ajunge dependenți pe viață de alții.

România se amestecă în războiul din Ucraina, deși NATO nu este parte beligerantă. Ne pregătim deci pentru extinderea războiului și nu trebuie să vă mai explic ce înseamnă asta.

România este prima care se conformează tuturor măsurilor venite de la Bruxelles contra interesului național: Green Deal, PNRR, Pactul privind migrația… Rezultatele se măsoară în cifre dezastruoase pentru economie și în grade pe scara cutremurului social.

România e ținută în regim de subdezvoltare, ca teritoriu de extracție a bogățiilor naturale și a resurselor umane de calitate.

România este în avangarda statelor europene care renunță până și la a mima democrația pentru a stârpi orice opoziție politică. Libertatea devine tot mai mult o iluzie.

România este un stat capturat de o mafie transpartinică și transnațională. Interfața ei este alcătuită din politicienii partidului comasat.

Pentru românii lucizi și bine informați, toate acestea sunt limpezi și le dau fiori pe șira spinării. Frica de ce urmează este tot mai pronunțată în societatea românească.

Propaganda partidului comasat liberalo-socialist vrea să anuleze această frică, agitînd sperietori false. În loc să răspundă pentru că sleiesc țara de resurse și au închinat-o intereselor străine, politicienii partidului comasat ne spun că, dacă vor fi înlocuiți de la putere, va fi mai rău.

Or singura speranță pe care o mai pot avea românii este legată de schimbarea celor care guvernează această țară, separat sau împreună, de 34 de ani.

Asta este și frica lor, a celor din PSD și PNL, că poporul va mătura cu ei pe jos în alegerile care urmează.

De aceea, liberalii și pesediștii lovesc în speranța românilor. Ei încearcă să-i convingă pe români nu de bunele lor intenții, ci că opoziția este la fel de rea. Și pentru asta au la dispoziție toate mijloacele.

Drept pentru care lupta dintre partidul comasat PSD-PNL și singura opoziție, AUR, devine dramatică, precum cea dintre David și Goliat. Dar cu noi este Dumnezeu!”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Claudiu Târziu (AUR): România, stat capturat de o mafie transpartinică și transnațională”

  1. Cu precizarea ca ” ROMANIA ” este unul ” dintre cele mai capturate state zonale ale EUROPEI DE SUD -EST ” la concurenta cu Bulgaria , care detine ” DE FAPT LOCUL FRUNTAS ” venind din spate SLOVACIA si SLOVENIA ” dar TOATA EUROPA ESTE CAPTURATA IN ACEEASTA MARE AFACERE MULTINATIONALA , MONDIALA , cu precizarea ca ” fiecare ” dupa ” NEGOCIEREA -CAPTURARII ” in functie de pozitia sa globala sau europeana ,GERMANIA la un nivel , Franta la altul , Italia acum ” negocieaza ” aprig , pozitia sa , dar ” EI SUNT EI ” noi suntem noi .Poate de aceea cu ani in urma , cand Anglia a iesit ” din schema ” trebuia sa ne intrebam cu toti ” DE CE ? ” Acum ca pe TITANIC , E.C s-a lovit de aisberg , se scufunda , ” ORCHESTRA POLITICA CANTA ” unele state au ” BARCI DE SALVARE cele asa zise de mana intaia ” altele de asa zisa ” mana a doua ” cu cetateni lor ” se vor ineca in Oceanul Inghetat politic si financiar international ” ca cei 1500 de ” cetateni de mana a doua ” dupa TITANIC .

  2. În ce mă privește, nu știu în ce măsură este Dumnezeu interesat de politică, însă este cert că orice modificare a pozițiilor pieselor pe masa de șah are loc după aceleași metode , ca de cînd lumea.
    Consider că doar o reformare din rădăcini a modului de functionare financiar ar putea aduce mult trimbitata Schimbare, însă despre aceasta încă nu am auzit nici o vorbă în discursurile preelectorale.
    Reformarea sistemului monetar.

    Știind că în sistemul actual ” datoria ” față de bănci este practic inexistentă, ” banii ” actuali fiind lipsiți de orice valoare financiară reală, ei neavînd decît valoare de Simbol monetar. Și drept urmare, sclavia bancară este doar in mințile noastre și nu în realitate.
    Acest sistem este doar o escrocherie bazată pe încrederea publicului , iar povestea cu indatorarea nu face decît să ne distrugă viețile și să umfle și mai tare buzunarele parazitilor din băncile internaționale. Care în schimbul hirtiilor cu valoare zero ( sau aproape de zero ) acaparează bunurile individuale și bogățiile naționale, cu valoare de multe ori inestimabilă.

Comentariile sunt închise.