Pr. Adrian Agachi: Ideologia de gen, o provocare la adresa umanității, în fața căreia toți cei care au o părere diferită trebuie fie să tacă, fie să aplaude

Ideologia de gen reprezintă o provocare nu doar la adresa Bisericii, ci și la adresa umanității în general, iar toți cei care au o părere diferită referitoare la acest concept trebuie fie să tacă, fie să aplaude, a transmis, marți, pe Facebook, pr. Adrian Agachi, consilier patriarhal în cadrul Biroului de presă al Patriarhiei Române.

„Ideologia de gen și eforturile de a o impune public la nivel global constituie o provocare nu doar la adresa Bisericii, ci și la adresa umanității în general.

De la mult-discutabilele „alegeri personale” s-a trecut la impunerea unei cenzuri incredibile, prin care toți cei care au o părere diferită referitoare la acest concept trebuie fie să tacă, fie să aplaude.

Iar când, tăcând, ieșim cu chipul lui Hristos în mâini, mărturisind ceea ce simțim fie și doar prin gesturi, nici măcar prin cuvinte, primim ceea ce au primit și martirii primelor veacuri: un val de ură și denigrare, de parcă gestul nostru ar fi un păcat, nu ceea ce se desfășoară sub ochii noștri și ai copiilor noștri.

Un singur lucru este cert: oamenii răspund înaintea Mântuitorului pentru faptele lor, nu invers. Iar Hristos nu ne-a îndemnat vreodată să urmăm ideologiei „la modă” acum. Altfel nu ar fi creat bărbat și femeie, nu am fi avut familie, iar pe lume ar fi existat doar „pofta trupului, pofta ochilor și trufia vieții” (1 Ioan 2, 16), după cum își doresc corifeii noilor curente ideologice.

Acesta este cu adevărat singurul breaking-news pe care nu ar trebui să îl trecem cu vederea și pe care n-o să-l vedem prea curând pe micile ecrane.

Hristos S-a înălțat!”, a spus pr. Adrian Agachi.

Pe același subiect:

Pr. Adrian Agachi, Biroul de presă al Patriarhiei Române, despre amendarea tinerilor care au mers cu icoane la marșul LGBTQ de la Cluj-Napoca: Un ABUZ la adresa credinței! Unii își „mărturisesc” păcatul, alții mărturisesc valorile creștine la care țin


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost