SUA: Medicii fac presiuni asupra părinților pentru a accepta pentru copiii lor tratamente de schimbare de sex, denunță o asistentă medicală din Texas

O asistentă medicală de la cel mai mare spital de copii din SUA spune că medicii fac presiuni asupra părinților pentru a fi de acord cu tratamente de terapie hormonală și alte intervenții medicale transgender asupra copiilor lor, avertizând că, în caz contrar, copiii lor s-ar putea sinucide.

Aceasta lucrează la o clinică a Spitalului de Copii din Texas din 2021, unde copiii primesc tratamente medicale de afirmare a genului. Ea a spus că medicii de acolo sunt mai degrabă conduși de „ideologie” decât de ceea ce e mai bine pentru tineri, dintre care mulți au probleme subiacente suplimentare.

„Părinții au fost manipulați de medici cu o agendă ideologică pentru a merge pe această cale a tranziției de gen pentru copilul lor.” „Și cred că medicii folosesc un limbaj manipulator pentru a sugera că, dacă nu ar face acest lucru, copilul lor s-ar sinucide sau și-ar face rău”.

Vanessa Sivadge, în vârstă de 31 de ani, a susținut, de asemenea, că medicii clasifică în mod intenționat greșit tratamentele hormonale de schimbare a genului pentru a ocoli o interdicție a Texas Medicaid privind acoperirea de către stat a tratamentelor hormonale pentru medicina transgender.

Angajata din domeniul sănătății din Houston a spus că acum este hăituită de FBI pentru că a vorbit despre aceste lucruri. Agenții FBI au vizitat-o acasă după ce a vorbit cu jurnalistul conservator Chris Rufo și i-au sugerat că face parte dintr-o investigație privind încălcările legilor privind confidențialitatea informațiilor pacienților.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „SUA: Medicii fac presiuni asupra părinților pentru a accepta pentru copiii lor tratamente de schimbare de sex, denunță o asistentă medicală din Texas”

  1. Transformarea androginica ( bărbat și femeie simultan ) face parte din alt experiment mondialist , exprriment legat de ritualurile oculte ale Crimei organizate în societăți mai mult sau mai puțin secrete, în cadrul cultului egiptean al lui Isis, cult răspîndit la nivelul ” elitei ” criminale mondiale .
    Doctorii care fac presiuni sunt cu toată probabilitatea agenți ai acestei ” elite ” sau sunt chiar implicați în mod direct în aceste ritualuri sataniste de adorare a diverselor părți ale corpului uman, cu precădere cele sexuale .

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.