Claudiu Târziu (AUR), reacție la dezastrul provocat de pestă și de secetă: Merg pe teren să discut cu agricultorii! În ce județe ajunge, săptămâna viitoare, europarlamentarul român

Europarlamentarul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE, a anunțat că va merge, săptămâna viitoare, în mai multe județe din țară, pentru a discuta cu fermierii despre principalele probleme care afectează agricultura din România, în special pesta la oi și seceta.

„În calitate de europarlamentar român și de membru al Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală din Parlamentul European, merg pe teren să discut cu agricultorii despre seceta catastrofală de anul acesta și dezastrul provocat de pesta oilor.Trebuie să identificăm și să aplicăm rapid soluțiile de salvare a fermelor afectate!

Voi face în săptămâna următoare un turneu prin județele din sud, pentru a vedea la fața locului care este situația reală, dar și pentru a discuta cu fermierii, cu crescătorii de oi și capre și cu specialiștii despre măsurile necesare pentru ca asemenea catastrofe să nu se mai repete.

Concret, de luni până vineri voi face mai multe vizite la ferme și companii agricole din Giurgiu, Ialomița, Teleorman, Dolj, Mehedinți și voi organiza întâlniri cu oameni de afaceri și specialiști din domeniu pentru a pune la punct o strategie de combatere a efectelor provocate de secetă și pentru refacerea efectivelor de oi”, a transmis, duminică, europarlamentarul Claudiu Târziu.

Reamintim că sectorul creșterii animalelor din România se confruntă cu o situație dramatică,  după mai bine de o lună de zile de când a fost confirmat primul focar de pestă la oi.

Potrivit informațiilor oficiale anunțate de autorități, în prezent, în țara noastră există 62 de focare de pestă, unde sunt înregistrate 234.088 de animale, din care 221.420 au fost deja ucise, după cum a relatat RostOnline.

În plus, ANSVSA a anunțat, săptămâna trecută, că Bulgaria a înrestrat primul caz de variola ovină.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu (AUR), reacție la dezastrul provocat de pestă și de secetă: Merg pe teren să discut cu agricultorii! În ce județe ajunge, săptămâna viitoare, europarlamentarul român”

  1. Toate animalele de fermă trebuiesc ucise, toata suflarea omenească trebuie să dispară de pe fața pămîntului pînă la limita inferioară de 500 de milioane ( sub pretextul Schimbării Climaterice) așa cum prevedea Georgia guidestones, tot ce e viu trebuie transformat în neviu pentru a împlini voința clanurilor mafiote ce conduc lumea și a transforma în realitate cele cuprinse într-unul din discursurile lui Edmund de Rotschild la înființarea fondului pentru ” Sălbăticie ” ( World Wilderness ).
    În limba oamenilor asta înseamnă transformarea unei planete fertile și pline de viață într-o planetă moartă, sub pretextul salvării ei .

    După părerea mea , distrugerea climaterica a recoltelor și uciderea deliberată a animalelor sub pretextul unor boli mai mult sau mai puțin contrafăcute nu sunt decît expresia scopului final al oligarhiei bancar- industriale a lumii , adică crearea unei dependențe totale a celor ce vor rămîne în viață la sfîrșit de bunăvoința stăpînilor planetei, iar ” refacerea ” despre care se vorbește în articol precum și ” soluțiile ” nu sunt decît iluzii , România fiind acum un teritoriu ocupat de trupele birocrației bruxeleze ce nu vor permite nicidecum mersul împotriva curentului și revenirea lucrurilor la starea lor de odinioară.
    Deja au inventat o altă plagă ( vezi cele 7 plăgi ale Egiptului ) în Bulgaria, după cum se menționează în articol. Viteza superioară cu care se impun aceste ” boli ” depășește viteza cu care se pot reproduce animalele și menținerea unor efective utile .

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.