Dr. Flavia Groșan, medicul care a declanșat un val de reacții după ce a declarat că a vindecat o mie de pacienți covid după propria schemă de tratament și fără o zi de spitalizare, a povestit despre începutul carierei de medic, dar și despre rolul credinței în această profesie.
Nimic fără Dumnezeu, a subliniat dr. Flavia Groșan într-un interviu acordat, vineri, pentru Antena 3.
„Sunt copleșită! Aseară am stat până la ora 11 cu un ochi la televiziune și consultam online (…) Toți suntem luați prin surprindere. Nu ați auzit până acum de noi, am stat și ne-am făcut treaba toți (…) ”Nimic fără Dumnezeu. Dumnezeu lucrează prin oameni”, a mărturisit dr. Flavia Groșan.
Potrivit sursei citate, doctorița a povestit că a terminat facultatea în 1991 și încă de la început a muncit foarte mult.
”În 1991 am terminat facultatea. M-am dus la primul Rezidențiat, pe care nu l-am luat pentru că munceam foarte mult ca și stagiară. Tot timpul am muncit foarte mult. M-am dus la concurs pentru dispensarele care erau atunci. A fost un concurs cu patru persoane pe loc, într-un sătuc superb. Am stat un an acolo, apoi am luat Rezidențiatul și apoi am început.
Am vrut să fiu și eu cadru didactic universitar, m-am dus la concurs. Am fost preparator cinci ani, șef de lucrări încă cinci ani, apoi am zis stop! (…) Pacientul a fost prioritatea mea, atât m-a interesant (…) Pe unde am plecat am lăsat ceva în urmă”, a povestit dr. Flavia Groșan, în exclusivitate la Antena 3.
Știrea intitulată „Un medic român face minuni. 100% vindecaţi de Covid”, publicată, marți, de publicația Național, nu a rămas fără ecou.
Dr.Flavia Groşan a declarat, pentru publicația mai sus menționată, că a vindecat „aproape o mie de pacienţi Covid în diferite stadii, tratând infecţia cu coronavirusul ca pe o „pneumonie atipică”. Totodată, medicul a avertizeaz că în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul Covid omoară, de fapt, bolnavii.
Dincolo de valul de susținere din partea oamenilor de care se bucură dr. Flavia Groșan, colegii de breaslă nu au întâmpinat la fel de bine declarațiile medicului.
Astfel, la o zi după publicarea articolului, Colegiul Medicilor Bihor, din care face parte dr. Flavia Groşan, s-a autosesizat, astfel că aceasta va fi cercetată de Comisia de Etică, a scris Bihoreanul.
- Zilele Culturii și Spiritualității la Mănăstirea „Sfânta Ana” Rohia. Părintele Nicolae Steinhardt, comemorat la 102 ani de la naștere - 29 iulie 2024
- „Carnea cultivată” în laborator, tot mai aproape de autorizare pentru comercializare în UE - 28 iulie 2024
- Părintele mărturisitor Constantin Voicescu, pomenit, duminică, la Mănăstirea Cernica - 27 iulie 2024