Vocile pandemiei. Dr. Vasi Rădulescu, acuzat că peste 1.600 de articole publicate pe site-ul său sunt plagiate. Medicul CONFIRMĂ informația

Dr. Vasi Rădulescu, autor de cărți pe teme medicale și una dintre vocile propagandei din pandemie, este acuzat că a plagiat peste 1.600 de articole pe care le-a publicat pe site-ul său. Dr. Rădulescu recunoaște că articolele sunt copiate, le șterge de pe site și anunță că are nevoie de o pauză.

Iată faptele.

Dezvăluirea privind faptele de plagiat comise de doctorul Rădulescu a fost făcută, pe Facebook, de Marius Fersigan.

„Vasi Rădulescu și plagiatele: Platforma drvasiradulescu.ro este o adunătură de articole plagiate sau furate (100%).Mă refer la secțiunea „medicină”. drvasiradulescu.ro

Vasi Rădulescu- ne onorezi cu un comentariu? Ieri scriai despre celălalt proiect plagiat (Pagina de Sănătate): „…nu suport să am un proiect care să nu fie curat, respectabil, cu valoare. ” Dar se pare că și cel vechi și deja încetățenit este tot o adunătură de articole furate 100%. Nu am reușit să găsesc nici măcar un articol original – sau măcar o contribuție originală,”, a scris Marius Fersigan.

În primă fază, dr. Vasi Rădulescu confirmă informația, dar se apără dând vina pe două colaboratoare, despre care spune că ele ar fi publicat articolele respective.

 

Ulterior, dr. Rădulescu șterge postare, revine cu alta în care se victimizează și anunță că are nevoie de o pauză.

„ (…)Am nevoie de o pauză. Nu știu cât de lungă va fi ea. Trebuie să-mi analizez bine niște capitole și să văd ce pot duce mai departe și ce nu. Nu vreau să duc ura”, precizează dr. Rădulescu în noua postare.

Dr. Vasi Rădulescu este una din vocile propagandei din pandemie, promovat intens atât de presă, cât și de autorități, inclusiv pe pagina oficială privind vaccinarea din România.

 

 

 

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost