Medicul Geanina Hagimă a transmis Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) o scrisoare deschisă prin care solicită ca fiecare țară să fie lăsată să decidă modul în care gestionează o pandemie, în funcție de particularitățile sale.
„Am trimis și eu OMS -ului propunerea mea de 90 de secunde/ de 275 cuvinte (acestea erau regulile) referitoare la modalitatea de actiune în noi pandemii. Oare va auzi cineva mesajul meu?”, a scris, pe Facebook, Geanina Hagimă, medic cercetat disciplinar de Colegiul Medicilor pentru că a protestat față de măsurile impuse în pandemie și a contestat eficiența vaccinării anti-covid.
Iată mesajul transmis către OMS, varianta în limba română:
„Numele meu este Geanina Hagimă, medic ginecolog din România. În acești doi ani au fost abuzuri ascunse sub masca științei. Definiția pandemiei nu mai conține din 2010 criteriul de gravitate al bolii infecțioase. OMS a facut recomandări de purtare de măști, distanțare, tratamente, vaccinuri. Aceste recomandări au determinat multe abuzuri. Diagnosticul de boală covid a fost decis de un test pozitiv, chiar în absența simptomelor.
Tratamentele eficiente cu ivermectină și hidroxiclorochina au fost negate.
S-a afirmat că singura soluție sunt terapiile genice aprobate condiționat, denumite abuziv vaccinuri. În anul 2021, a fost schimbată definiția vaccinului, ca să se potriveasca acestor produse. În plus, prin metode psihologice de convingere și de presiune expuse în articole pe PubMed, o mare parte din populația planetei a fost injectata cu aceste produse aprobate după simulacre de studii. Aceste acțiuni au distrus încrederea populației în medici și medicină. Mulți medici au fost cenzurați. Prin aceste măsuri acum avem exces de mortalitate. În România a fost un exces de mortalitate în 2020 de 14% si în 2021 de 28%, din care aproximativ 50 % fiind decese non covid.
De aceea, consider că fiecare țară ar trebui să decidă propriul ei răspuns la pandemii, în funcție de particularitățile ei.”
Știri pe același subiect:
- Zilele Culturii și Spiritualității la Mănăstirea „Sfânta Ana” Rohia. Părintele Nicolae Steinhardt, comemorat la 102 ani de la naștere - 29 iulie 2024
- „Carnea cultivată” în laborator, tot mai aproape de autorizare pentru comercializare în UE - 28 iulie 2024
- Părintele mărturisitor Constantin Voicescu, pomenit, duminică, la Mănăstirea Cernica - 27 iulie 2024