Persoanele vaccinate, bombe cu ceas! Dr. Oana Mihaela Secară, avertisment puternic: Riscul de deces la Covid a fost de 0,3%, dar riscul de efecte adverse ale vaccinului este de peste 50%

În cazul persoanelor tinere care au decedat în urma unui infarct trebuie să se facă necropsia, pentru că acest tip de infarct nu este normal la tineri și trebuie identificată cauza care a determinat lezarea vaselor și formarea trombilor, spune dr. Oana Mihaela Secară, într-un interviu acordat pentru Național.

„Este extrem de important să știm, la un infarct miocardic, dacă obstruarea s-a produs la mai multe nivele, dacă mai multe vase sunt obstruate în teritoriul miocardic, vase care ar fi putut, într-un fel, să suplinească teritoriul infarctat până la rezolvarea situației. Dacă în organism circulă mai multe fragmente de trombi, acestea pot ajunge să obtureze mai multe ramificații ale arterelor coronare. Pentru că atunci când infarctul este masiv nu mai ai cum să salvezi pacientul. De aceea trebuie făcută necropsia, pentru că un anatomo-patolog observă că sunt foarte multe obstrucții în rețeaua vasculară a miocardului.

Acest tip de infarct nu este normal la o persoană tânără și fără factori de risc, care sunt vârsta, arteroscleroza etc. Nu se pune problema că a fost un accident, ci este o cauză care lezează toate vasele și, iată, acolo avem un proces de formare a trombilor. Organismul va compensa cât va compensa, dar, mai devreme sau mai târziu, se ajunge ca aceste fragmente să obstrueze vasele unui teritoriu important. Practic, aceste persoane sunt bombe cu ceas”, a declarat dr. Oana Mihaela Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

Organismul se apară de el însuși

Ne confruntăm cu un fenomen de formare a trombilor și acest lucru s-a văzut în toate studiile la persoanele vaccinate, inclusiv la nivel cerebral, la nivel cardiac, la nivelul venelor periferice, susține dr. Oana Mihaela Secară. Aceasta arată că în corpul celor vaccinați există două tipuri de leziuni ale vaselor de sânge, care formează trombi, notează sursa citată.

„Vasele de sânge au fost lezate, la început, de către proteina spike, produsă în urma introducerii ARN-ului mesager. S-a spus că celulele respectivă vor produce foarte puțin timp proteina spike, pentru că vor fi identificate de sistemul imunitar și distruse. În realitate, se pare că nu este așa. Prin urmare, există posibilitatea ca aceste endotelii vasculare, aceste căptușeli interne ale vaselor de sânge, să fie lezate în continuare de către proteina spike circulantă. Pe de altă parte, în momentul în care ARN-ul mesager ajunge chiar în celulele din căptușeala internă a vaselor, ceea ce este foarte posibil, atunci chiar ele încep să producă proteina spike. Și atunci anticorpii anti-proteină spike, care s-au format la prima doză sau la a doua, atacă exact celulele endoteliului vascular, care au, pe suprafața lor, proteina spike. Deci este un proces autoimun. În momentul în care anticorpii atacă celulele endoteliului vascular, acolo se formează o leziune, care este urmată de apariția unui cheag. Acest cheag se poate desprinde și să înfunde un vas. Dar nimeni nu poate prevedea momentul în care cheagul se va rupe și va migra în torentul sanguin, ajungând într-un vas pe care îl va obtura. Cu cât aceste cheaguri sunt mai multe, cu cât sunt mai importante ca mărime, cu cât au o proprietate de a se fragmenta, riscul de a obtura vasele este mai mare. Când cheagul obturează un vas foarte mic, cum sunt vasele din creier și în inimă, atunci se produc dramele”, ne-a precizat dr, Oana Mihaela Secară.

Riscul de deces la Covid a fost de 0,3%

Efectele vaccinului anti-Covid ar fi trebuit studiate pe o perioadă de 5 până la 7 ani, pe grupuri de studiu, dar chiar și de 10 ani, dacă se dorește introducerea acestuia în masa populațională foarte tânără, susțin medicii.

„Dar la acest vaccin nici nu a fost acceptată ideea că vor fi efecte adverse grave. Am văzut opinii foarte greșite ale unor medici, care au susținut că, dacă au trecut 48 de zile de la vaccinare, tot ceea ce se întâmplă ulterior nu mai are nicio legătură. Este o enormitate. În biologia moleculară, teoretic, niciodată nu poți să spui niciodată. Iarăși un lucru foarte grav este că s-a susținut, și pe această bază s-a introdus obligativitatea mascată a vaccinării în masă, prin certificatul verde și prin alte metode de coerciție, că vaccinul va opri îmbolnăvirea și transmiterea. Dar, nu se făcuseră studii în acest sens și s-a și dovedit că nu a oprit fenomenul. Riscul de deces la Covid a fost de 0,3%, dar riscul de efecte adverse ale vaccinului este, în realitate, de peste 50%”, a mai afirmat dr. Oana Mihaela Secară, directorul medical al Spitalului Municipal Onești.

Reamintim că dr. Oana Mihaela Secară a avertizat în nenumărate rânduri despre riscurile privind vaccinarea, motiv pentru care a fost reclamată la Colegiul Medicilor din Bacău pentru opiniile exprimate în legătură cu pandemia, după cum a relatat atunci RostOnline.

Context

În ultima vreme, asistăm la un val de decese în rândul persoanelor tinere, atât în România, cât și în întreaga lume. Până la data transmiterii acestei știri, nu a existat niciun punct de vedere oficial transmis de autoritățile medicale din România pe marginea acestui subiect.

Pe același subiect:

Tragedie la Arad. Un pompier a murit subit la vârsta de doar 45 de ani

Rapperul Darius Vlad Crețan (37 de ani) a murit în somn, în urma unui infarct

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost