Candidată la alegerile europarlamentare, reclamată de șase organizații LGBT pentru că a afirmat că „un bărbat a primit premiul pentru interpretare feminină la Cannes”. Dragoș Moldoveanu: A spus adevărul!

Marion Maréchal, prima pe lista partidului francez Reconquete la alegerile europarlamentare, a fost reclamată de șase organizații LGBT și acuzată de „insultă transfobă”, după ce a spus că „un bărbat a câștigat premiul pentru interpretare feminină la Festivalul de Film de la Cannes.”

„Prin urmare, este un bărbat cel care primește premiul pentru… interpretare feminină la Cannes”, a scris pe X Marion Maréchal, comentând despre premiul pentru interpretare feminină câștigat de Karla Sofia Gascon, un bărbat care se identifică ca fiind femeie.

Imediat, șase asociații LGBT au anunțat că au depus o plângere, luni, 27 mai, pentru „insultă transfobă”, contra lui Marion Maréchal, notează Le Monde, citată de Marius Tucă. Într-un comunicat de presă comun transmis AFP, asociațiile Mousse, Stop Homophobia, Familles LGBT, Adheos, Quazar și Fédération LBGTI+ au anunțat că au depus o plângere, luni,  pentru „insulta pe baza identității de gen” .

Luni dimineața, Marion Maréchal și-a reiterat comentariile, spunând că nu le consideră nu „transfobe”, ci „doar adevărul”.

Dragoș Moldoveanu: Reclamată pentru că a spus adevărul!

„Marion Maréchal, prima pe lista partidului francez Reconquete la alegerile europarlamentare din 9 iunie, a afirmat ceva limpede ca lumina zilei: un bărbat (care se pretinde femeie) a câștigat premiul pentru „cea mai bună actriță” la Festivalul de la Cannes.

În „minunata lume nouă” în care trăim, niște „organe” ale „poliției gândirii” au reclamat-o. Pentru că a spus adevărul”, a comentat, pe Facebook, Dragoș Moldoveanu.

Pe același subiect:

Un bărbat a câștigat trofeul pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Cannes

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost