Salonulul Internaţional de Carte Bookfest începe, miercuri, în Capitală

Salonul Internaţional de Carte Bookfest îşi deschide porţile, miercuri, 29 mai, la Romexpo, peste 200 de expozanţi din întreaga ţară punând la dispoziţia pasionaţilor de lectură, până pe 2 iunie, un milion de volume, 3.000 de titluri noi, anunță Agerpres.

Ediţia din acest an a Salonului de Carte Bookfest va fi deschisă la ora 12,00, în cadrul unei ceremonii la care au fost invitate înalte oficialităţi din România şi Republica Moldova, țară invitată de onoare la această ediție.

„Sub sloganul „Te cuprind, Republica Moldova”, o expresie des întâlnită în vorbirea curentă din spaţiul lingvistic şi cultural de peste Prut, echivalentul sintagmei „te îmbrăţişez”, ţara invitată a pregătit aproximativ 40 de evenimente, de care se vor bucura cei care vor trece pragul Pavilionului B2. Programul bogat cuprinde evenimente cu o arhitectură diversă: de la lansări de carte până la dezbateri pe teme dintre cele mai actuale”, anunță organizatorii.

Cei mici sunt aşteptaţi la Clubul Bookfest Junior, unde vor putea lua parte la discuţii despre ultimele cărţi apărute pentru ei, precum şi ateliere tematice, jocuri şi o tombolă cu premii surpriză.

Programul de vizitare va fi următorul: miercuri, 29 mai: 10,00 – 20,00; joi, 30 mai: 10,00 – 20,00; vineri, 31 mai şi sâmbătă 1 iunie: 10, 00 – 21,00; duminică, 2 iunie: 10,00 – 20,00.

Intrarea este liberă în toate cele cinci zile ale evenimentului.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost