Ambasada SUA a sărbătorit comunitatea LGBT la Muzeul Țăranului Român

Ambasada SUA la București a marcat „luna mândriei”, dedicată comunității homosexualilor, printr-un eveniment organizat, joi, la Muzeul Țăranului Român.

Anunțul, făcut pe pagina de Facebook a Ambasadei, a fost însoțit de o imagine cu o sală în care se vedeau doar scaune goale.

„Ambasada SUA împreună cu comunitatea LGBTQI+ din România, Asociatia Accept, MozaiQ și aliații au sărbătorit Pride Month cu proiecția comediei americane „Bros”, la Muzeul Țăranului Român din București.

În luna iunie, evenimentele Pride din întreaga lume celebrează iubirea, acceptarea și toleranța. Știm că mai este mult de lucru pentru egalitatea deplină, recunoașterea și protecția persoanelor LGBTQI+.

După cum a spus însărcinatul cu afaceri al SUA, Michael Dickerson, înainte de proiecție: Apărarea drepturilor fundamentale, a libertăților și a egalității pentru toți este piatra de temelie a tuturor societăților democratice. Această prezervare a valorilor noastre democratice este motivul pentru care este atât de important să progresăm către un tratament corect și egal și protecție pentru toate comunitățile marginalizate, inclusiv comunitatea LGBTQI+. Negarea drepturilor universale ale omului pentru orice persoană sau comunitate subminează aceste principii pentru noi toți”, a anunțat, pe Facebook, Ambasada SUA la București.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Ambasada SUA a sărbătorit comunitatea LGBT la Muzeul Țăranului Român”

  1. Ce palmă pe obrazul țăranilor noștri !
    Și al nostru în mod implicit !
    Ambasada Statelor Unite ar merita să mergem si să îi poftim afară din țară pentru încălcarea moralei Noastre religioase și a maculării Creației Divine .
    Noi nu ne-am impus Ortodoxia asupra lor, ei de ce își impun pagânismul lor asupra noastră?

    Asta, bineînțeles, în cazul in care în această țară mai există valori creștine de apărat .

    Răspunde
  2. cand spui roman te gandesti la taranul roman. e o provocare prin care vor sa uneasca identitatea fundamentala a taranului cu homosexualitatea.

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.