Claudiu Târziu (AUR) dezminte categoric că ar fi negociat pentru o eventuală colaborare la Consiliul Local din Sect. 1: Un fake-news de proporții!

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a dezmințit, marți, că ar fi negociat pentru o colaborare la Consiliul Local din Sectorul 1, menționând că informația dată pe surse de anumite site-uri reprezintă „un fake-news de proporții”.

Precizarea a fost făcută în contextul în care G4Media a anunțat, citând surse politice, că „Clotilde Armand ar fi inițiat discuții cu liderul AUR, Claudiu Târziu, pentru o eventuală colaborare în opoziție, având în vedere că mandatele obținute de partidul extremist în Sectorul 1 sunt decisive pentru formarea majorității”.

„Încă un fake-news de proporții a fost promovat astăzi ca „știre” de anumite organe naționale de presă.

Potrivit anumitor „surse”, aș fi negociat cu viitorul fost primar al Sectorului 1 o eventuală colaborare la nivelul Consiliului Local.

Dezmint categoric această informație.

Nu am purtat o asemenea negociere, darămite să o inițiez.

Orice discuții privind eventuale coaliții la nivel local vor avea loc în urma deciziilor adoptate de Biroul Național de Conducere al partidului și prioritizând interesele românilor care ne-au acordat votul și încrederea în 9 iunie”, a transmis Claudiu Târziu, într-un comunciat primit pe adresa redacției.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu (AUR) dezminte categoric că ar fi negociat pentru o eventuală colaborare la Consiliul Local din Sect. 1: Un fake-news de proporții!”

Comentariile sunt închise.