Europarlamentarii AUR merg la Bruxelles. Claudiu Târziu: Voi fi în acțiune și în țară, nu părăsesc frontul intern. Șerban Dimitrie Sturdza: România merită o voce puternică în Europa și vom face tot posibilul să o reprezentăm cu demnitate!

Europarlamentarii AUR, aleși în urma votului de duminică, au plecat, miercuri, la Bruxelles, delegația fiind condusă de Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

„Vă îmbrățișez cu inima! Merg să fac ce am promis la Bruxelles, dar voi fi în acțiune și aici, în țară, la fel ca și până acum. Nu mă mut, voi face naveta pentru a rămâne lângă dumneavoastră! Să nu vă temeți, căci nu părăsesc frontul intern!”, a anunțat, miercuri, pe Facebook, Claudiu Târziu, europarlamentar AUR.

„Astăzi am plecat spre Bruxelles alături de colegii mei din partidul AUR. Suntem pregătiți să luptăm pentru valorile și promisiunile pe care le-am făcut. România merită o voce puternică în Europa și vom face tot posibilul să o reprezentăm cu demnitate!”, a transmis, pe Facebook, prințul Șerban Dimitrie Sturdza.

Totodată, avocatul Gheorghe Piperea a mulțumit celor care au votat lista AUR la alegerile europarlamentare. „Dumnezeu să ne dea gânduri bune!”, a spus Gheorghe Piperea.

„Se anunță vremuri interesante: Green Deal va fi rediscutat. Popularii europeni zic, de exemplu, că interzicerea mașinilor cu motoare termice, aplicabilă din 2035, va fi reanalizată. Poate chiar eliminată. Declarația îi aparține lui Manfred Weber, șeful PPE.

Un eurodeputat, Peter Liese, șeful grupului PPE de politici climatice, a spus că, “dacă progresul este asimilat cu interdicțiile, atunci va exista un regres”.

Devine deja interesant, mai ales că din 16 iulie începe calendarul votului pentru desemnarea membrilor Comisiei Europene, inclusiv a președintelui Comisiei. Von der Leyen, care a făcut din Green Deal un pumn în ceafă, are “șanse” să nu mai fie șef al “salvatorilor” auto-mandatați. Salvatori în plandemie, criză energetică, război, climate change – toate acestea eșecuri clare, catastrofice.

Azi merg la Bruxelles ca să efectuez procedurile prealabile preluării mandatului de eurodeputat pe care mi l-au acordat 1.400.000 de alegători.Vă voi ține la current”, a transmis, pe Facebook, Gheorghe Piperea.

Europarlamentarii AUR care vor apăra interesele românilor la Bruxelles sunt: Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Maria-Georgiana Teodorescu, Adrian Axinia și Șerban Dimitrie Sturdza.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Europarlamentarii AUR merg la Bruxelles. Claudiu Târziu: Voi fi în acțiune și în țară, nu părăsesc frontul intern. Șerban Dimitrie Sturdza: România merită o voce puternică în Europa și vom face tot posibilul să o reprezentăm cu demnitate!”

  1. Acum , biblia spune ” ce samanta pui , asemnea vlastar creste ” .Sa speram ca samanta ” pusa ” de noi cei care suntem in credinta nationala , chiar daca ” samanta este mai mica ” comparativ cu alte ” seminte ” sa speram ca ” vlastarul depus astazi prin alegeri ” , ” va da stejari maine ” si nu va fii ca alte ” vlastare de buruieni ” asa cum s-a intamplat pana acum, Doamne ajuta , ramane de vazut

Comentariile sunt închise.