Experiment în premieră mondială! Finlanda începe vaccinarea oamenilor împotriva gripei aviare. UE a contractat peste 40 de milioane de doze

Finlanda începe, de săptămâna viitoare, vaccinarea oamenilor împotriva gripei aviare, ceea ce reprezintă o premieră mondială, anunță Reuters.

Potrivit sursei citate, Finlanda a cumpărat vaccinuri pentru 10.000 de persoane, fiecare constând în două injecții, ca parte a unei achiziții comune a UE

Reamintim că Uniunea Europeană a semnat un contract pentru a achiziționa 40 milioane de doze de vaccin preventiv contra gripei aviare pentru 15 ţări, primele livrări fiind destinate Finlandei, după cum a relatat RostOnline.

Conform acordului, sunt asigurate până la 665.000 doze de la producătorul de vaccinuri CSL Seqirus, cu opţiunea pentru încă 40 milioane de vaccinuri, pentru o perioadă maximă de patru ani.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Experiment în premieră mondială! Finlanda începe vaccinarea oamenilor împotriva gripei aviare. UE a contractat peste 40 de milioane de doze”

  1. Oamenii aceștia au obsesia microciparii populațiilor !
    Similitudinea scenariilor de mai bine de un deceniu precum și supusenia țintelor mă face să cred că spălarea creierelor este aproape generală , așa încît nici măcar nu mai este nevoie de prea multă iscusință pentru a impune Crima Împotriva Creației Atotputernicului , crimă prezentată drept Binefacere .

Comentariile sunt închise.