Marșul NORMALITĂȚII și paradă LGBT, sâmbătă, 29 iunie, în Capitală

Sâmbătă, 29 iunie, de Sf. Petru și Pavel, în Capitală, este organizat „Marșul normalității”, în aceeași zi în care este anunțată și o parada LGBT, în cadrul Bucharest Pride.

„Marșul normalității” este anunțat pentru ora 12.00, în fața magazinului Orange de pe Lascăr Catargiu, însă plecarea în marș va avea loc la ora 13.00, pe traseul Pța Victoriei- Pța Romană- Universitate- Unirii- Dealul Patriarhiei.

„Haideți să spunem împreună un NU hotărât căsătoriillor și parteneriatelor civile homosexuale, adopției copiilor de către homosexuali, pedofiliei, propagandei ideologice de gen în școli și paradelor depravate din România. Susținem cu toții familia întemeiată de un bărbat și o femeie”, spun organizatorii marșului normalității.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, în Piața Victoriei, începe marșul Bucharest Pride. În jurul orei 17.00, participanții la parada LGBT vor pleca în marș spre Parcul Izvor.

Reamintim că pentru creștini este o mare sărbătoare sâmbătă, când Biserica Ortodoxă îi prăznuiește, la 29 iunie, pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.