Statele UE au aprobat unul dintre cele mai controversate dosare Green Deal. Cristian Terheș: O altă utopie neomarxistă care va distruge agricultura europeană

Miniștrii mediului din statele membre au aprobat, luni, la Luxemburg, unul dintre cele mai controversate dosare Green Deal, o lege ecologică care reprezintă, după cum spun contestatarii ei, o lovitură dată fermierilor europeni.

Este vorba despre Legea pentru restaurarea naturii, un act normativ care impune o serie de măsuri de mediu în agricultură.

Europarlamentarul român Cristian Terheș a criticat în termeni duri această lege, avertizând că ea va distruge agricultura europeană.

„Consiliul a aprobat Legea pentru restaurarea naturii (Nature restauration law), o altă utopie neomarxistă care va distruge agricultura europeană. Această lege e parte a Green Deal și prevede măsuri pentru „restaurarea” a cel puțin 20% din pământul și apele din UE până în 2030 și a întregului ecosistem ce necesită „restaurare” până în 2050.

Pentru realizarea acestor obiective utopice, printre altele, se va scoate teren din circuitul agricol și se vor impune limite la fertilizanți. Efectul va fi reducerea producției agricole, adică mai puțină mâncare naturală, care va deveni mai scumpă. O mâncare mai scumpă, combinată cu o energie mai scumpă, va conduce la sărăcirea în masă a populației”, a transmis, pe Facebook, europarlamentarul Cristian Terheș.

Cum au votat statele membre

România a votat pentru această lege, după cum a anunțat, pe Facebook, ministrul Mediului, Mircea Fechet. Belgia s-a abținut, iar Finlanda, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia și Suedia au votat luni împotriva legii.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Statele UE au aprobat unul dintre cele mai controversate dosare Green Deal. Cristian Terheș: O altă utopie neomarxistă care va distruge agricultura europeană”

  1. Este ceva firesc , asa se face ” PIATA ” avand in vedere ca ” latifundiarii germani ” , de pe ” urma celui de-al doilea razboi mondial ” detin productia ” de carne , cereale ” in tarile Americii de Sud , la ” costuri ieftine ” dar la pret de piata european , este firesc ” sa consumam productia lor ” in profitul lor. Dar se pare ca tarile ” nordice ” au alt ” plan de piata ” prin votarea ” contras ” dar Olanda , ca sI Ungaria , se va ” alia ” la cel care detine ” PIATA ” , adica : Germania prin ” AMERICA DE SUD ” sau TARILE NORDICE ” prin altii ”
    Curios , este de ce tace FRANTA si ITALIA , ROMANIA , CEHIA , tari ” cu marii revolte asa zis populare ale fermierilor autohtoni ” Dar nebanuite si pline de mister sunt ” CAILE DOMNULUI „

    Răspunde
  2. Ne îndreptăm cu pași siguri către Marea Resetare descrisă prin Agenda 21 și planificată încă de dinaintea summitului de la Rio din 1992 de Clubul de la Roma , de fundații și alte organizații pe care eu nu le pot considera decît teroriste .
    Numeroase elemente de folos pentru înțelegerea în profunzime a ceea ce se pregătește pentru noi – iar membrii de la baza structurilor societăților secrete , ai poliției , armatei , din magistratură, administrația publică, bănci, să nu își închipuie că vor putea scăpa – pot fi găsite în documentarul numit ” UNsustainable ” , prezent încă pe Bitchute .

    Sunt însă surprinsă de faptul că în articol nu se menționează nici o luare de poziție a reprezentanților români de la Bruxelles . Suntem doar puși la curent și atît.
    Nu mi se pare suficient , după atîtea angajamente luate anterior !

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.