„Taxa pe flatulență”. Danemarca impozitează crescătorii de animale pentru gazele cu efect de seră emise de animalele lor

Danemarca va impozita crescătorii de animale pentru gazele cu efect de seră emise de vacile, oile și porcii lor începând din 2030, conform unei noi propuneri a guvernului danez.

Ministrul Jeppe Bruus a declarat că sistemul urmărește să reducă emisiile de gaze cu efect de seră ale țării nord-europene cu 70% până în 2030, anunță Euronews, citat de Știrile ProTV.

„Vom face un mare pas înainte pentru a deveni neutri din punct de vedere climatic în 2045”, a declarat Bruus, potrivit Euronews, adăugând că Danemarca „va fi prima țară din lume care va introduce o taxă reală pe CO2 în agricultură”. El speră că și alte țări îi vor urma exemplul.

Crescătorii de animale danezi vor fi taxați cu 300 de coroane (40,2 EUR) pe tonă de dioxid de carbon echivalent în 2030, iar taxa va crește la 750 de coroane (100,5 EUR) până în 2035. Cu toate acestea, datorită unei deduceri de 60% din impozitul pe venit, costul real pe tonă va începe la 120 de coroane (16 EUR) și va crește la 300 de coroane (40,2 EUR) până în 2035.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „„Taxa pe flatulență”. Danemarca impozitează crescătorii de animale pentru gazele cu efect de seră emise de animalele lor”

  1. Încălzirea globală se face cu tehnologie militară, nu cu bioxidul de carbon care este gazul vieții, și nici cu efectul de seră care are cu totul alt mecanism de producere și este legat de cresterea densității atmosferice datorita umiditatii .
    Oamenii ăștia ce ocupă posturi în stat ne pot spune orice parascovenie pentru că noi o vom crede ! Doar pentru că vine de la un individ în costum cu funcție în guvern, despre care habar nu avem cine e sau cîtă încredere personală îi putem acorda .
    Iar vitele trebuiesc ucise, nu-i așa , pentru ca noi să ne hrănim cu gîndaci sau carne din plastic , să ucidem și fermierii sau agricultorii, pentru ca să ne sinucidem și noi la rîndul nostru mîncînd plantele sintetice pline de pesticide puse la dispoziție în supermarketuri de clica globalista .
    Special concepute pentru noi, ei nu se ating de așa ceva nici arși !

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.