VIDEO/ Fundașul naționalei de fotbal, Andrei Burcă, mărturisire de credință: Mă identific cu Biserica Ortodoxă. Înaintea fiecărui meci îmi spun rugăciunile

Fundașul naționalei de fotbal, Andrei Burcă, a mărturisit că este o persoană credincioasă, care se roagă înainte de fiecare meci, a semnalat, pe Facebook, jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Declarația a fost făcută într-o conferință de presă, susținută de selecționerul Edi Iordănescu și de fundașul Andrei Burcă, înainte de meciul cu Slovacia.

A. B: Înaintea fiecărui meci îmi spun rugăciunile și vreau sa fie acolo unde ma schimb totul în ordine. Atunci când toate sunt așezate mă simt confortabil mental.

Reporter: Andrei, azi a venit un preot în cantonament, ce inseamna asta pentru voi?

A. B.:  Suntem un popor crestin. Eu mă identific cu Biserica Ortodoxa. Atât cât îl am pe Dumnezeu în spate și îmi iubesc valorile și principiile nu poate să se întâmple nimic rău în viata mea, pentru că il am pe Dumnezeu și acesta este drumul pe care trebuie să merg.”

Reamintim că Selecţionerul naționalei de fotbal, Edi Iordănescu, a chemat un preot, marți, în cantonamentul unde se antrenează tricolorii înainte de meciul cu Slovacia, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost