AUR solicită convocarea Camerei Deputaților în sesiune extraordinară pentru ANULAREA acordului de cooperare în domeniul securității cu Ucraina

Deputatul Ilie Alin Coleșa (AUR) a anunțat că a solicitat Biroului Permanent convocarea Camerei Deputaților în sesiune extraordinară pentru anularea acordului de cooperare în domeniul securității cu Ucraina.

„Acum e momentul adevărului – doresc comasații pacea sau războiul? Ei doresc evitarea subiectului implicării României în războiul din Ucraina, dar acum i-am pus în fața adevărului.

Am solicitat președintelui Biroului Permanent al Camerei Deputaților – deputat PSD Alfred Simonis convocarea Camerei într-o sesiune extraordinară pentru dezbaterea și votarea BP471/15.07.2024 – Propunere legislativă pentru declararea nulității Acordului privind cooperarea în domeniul securității între România şi Ucraina, semnat la Washington, la 10 iulie 2024.

Decizia este la conducerea PSD și PNL – cele 2 partide comasate – doresc ele pacea sau războiul ?”, a transmis, marți, pe Facebook, deputatul Ilie Alin Coleșa.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis şi Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, au semnat, joi, la Washington, Acordul privind cooperarea în domeniul securităţii între România şi Ucraina, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „AUR solicită convocarea Camerei Deputaților în sesiune extraordinară pentru ANULAREA acordului de cooperare în domeniul securității cu Ucraina”

  1. Chiar dacă va exista această întrunire extra- ordinară a deputaților, eu gîndesc că nu se va alege nimic din ea, căci nu există optiunea de a face ceva împotriva intereselor Complexului militaro-industrial de care vorbea Eisenhower încă din 1961 .
    Toate partidele si guvernele lumii îi fac acestuia pe plac căci altfel….numai Moarte sau Catastrofe așa zis naturale de genul cutremurelor, deci revanșa sub toate formele.

    Intențiile deputatului în chestiune, chiar dacă nobile, nu vor avea nici un răsunet la nivelul camerei deputaților, asta cred eu. Sau chiar dacă da, vor fi înăbușite la alte niveluri ale ” puterii ” .

    • Corect , doamna Ana , precizand ” EISENHOWER ” dar nu din 1961 , deoarece atunci avea puterea politca Kenedy , dar din 1951 ( DE FAPT 1945 cand a vazut dezatrul european si oportunitate de noua mare afacere a inarmarii pe asa zisul razboi rece cat si a conducerii politico=financiare miltare in Europa de Vest , asa zisul NATO, DA ) dar revenind la domnul deputat in cauza , NU EXISTA NICI O LEGE CARE SA PERMITA ACEASTA RETIFICARE , tratat de ” asa zisa sustinere UKRIANA ” prin decizie „NATO ” , SEMNAT DE UN PRESEDINTE SI APROBAT DE CSAT . dar exista o alta lege ” A CONSTITUTIEI ” care este peste ” ALTE LEGI ” si spune ce atributii si raspunderi ale PRESEDINTELE ROMANIEI , privind ” STATUL ROMAN ” DAR CINE SA O APLICE , NIMENI , LA NIVEL DE SIGURANTA NATIONALA , DEOARECE CSAT A DECIS , ceea ce a vrut PRESEDINTE IN CAUZA . Restul este propaganda de ” televizor ” si de imagine.

Comentariile sunt închise.