Claudiu Târziu (AUR), despre ceremonia JO de la Paris: Blasfemie! Ideologia neomarxistă sluțește, murdărește și pune în primejdie tot ce atinge

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE, a criticat în termeni duri ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, averizând că lumea întreagă este sub asaltul ideologiei neomarxiste.

„Ideologia neomarxistă sluțește, murdărește și pune în primejdie tot ce atinge. Cea mai recentă ieșire la rampă a acesteia se petrece la Jocurile Olimpice.

Sportivii sunt hrăniți în satul olimpic cu „mâncare din plante”, în loc de carne și ouă, sub pretextul reducerii amprentei de carbon. Iar în deschiderea oficială, a fost pângărită Cina cea de Taină, maimuțărită de transexuali. Blasfemie în toată regula.

Tot pentru acest moment oficial, un rapper în vogă a purtat simboluri satanice și a dat mesaje diavolești. Lumea noastră devine, sub presiunea acestei ideologii, un loc în care e tot mai greu să trăiești normal”, a transmis, sâmbătă, pe Facebook, Claudiu Târziu.

Pe același subiect:

Scene apocaliptice, satanism, propagandă LGBTQ. Jocurile Olimpice au fost deturnate de agenda progresistă


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost