Claudiu Târziu (AUR), despre retragerea lui Joe Biden: Dacă liderul lumii libere își recunoaște incapacitatea de a susține o campanie electorală, atunci cât de apt este pentru a-și îndeplini atribuțiile de la Casa Albă?

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a comentat anunțul privind retragerea lui Joe Biden din cursa prezidențială, menționând că recunoașterea incapacității de a susține o campanie electorală reprezintă un problemă extrem de importantă pentru politica internațională, inclusiv pentru România.

Potrivit liderului AUR, acest fapt este important si pentru români, dat fiind că liderii de la București reacționează mecanic și necondiționat la orice solicitare vine de la Washington.

„Retragerea lui Joe Biden din cursa prezidențială reprezintă un cutremur major în politica internațională.

Gestul președintelui SUA ridică o problemă de o importanță excepțională pentru comunitatea statelor democratice.

Dacă liderul lumii libere își recunoaște incapacitatea de a susține o campanie electorală, atunci cât de apt este acesta pentru a-și îndeplini atribuțiile de șef al administrației de la Casa Albă?

Și în cazul în care capacitatea sa de lucru este chiar și parțial afectată, cine ia decizii administrative și politice în numele celui care a fost ales de americani în funcția supremă?

Răspunsul la aceste întrebări este foarte important si pentru români, dat fiind că liderii de la București reacționează mecanic și necondiționat la orice solicitare vine de la Washington.

Doar în urmă cu o lună de zile, Klaus Iohannis și membrii CSAT au aprobat donarea către Ucraina a unui sistem Patriot, în valoare de aproximativ un miliard de dolari.

Controversata decizie a fost adoptată după o întâlnire pe care Klaus Iohannis a avut-o cu președintele SUA, Joe Biden”, a transmis, luni, pe Facebook, europarlamentarul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Claudiu Târziu (AUR), despre retragerea lui Joe Biden: Dacă liderul lumii libere își recunoaște incapacitatea de a susține o campanie electorală, atunci cât de apt este pentru a-și îndeplini atribuțiile de la Casa Albă?”

  1. Inca nu ati inteles ca nu bideu a condus acesti 4 ani ?? A condus armata .Biden (actorul ) a fost pus de armata …pe rolul de gloaba dusa la targ sa fie facuta de ras.Totul pentru trezirea americanilor.S-au facut scene rele chiar si acolo unde nu era nimic rau. Toate cenele cu drogati pe strazi ,de exemplu…sunt facute de militari. Demonstratii cu camioane si tractoare…sunt facute de armata aliata internationala . Trezirea lumii este extrem de greoaie…sa nu credeti ca ceea ce ati vazut ,cu demonstratii uriase,au fost reale….ci provocari la trezire .Palariile albe lupta de peste 60 de ani ca sa ne scape de satanisti .Nu va mai temeti de ur-sula. Dati in ea cu putere .Aveti curaj,,,,ridicati glasul. ur-SULA e o clona …pentru trezire. Face totul CONTRA …exagerat de CONTRA…ca sa trezeasca .Este papusa patriotilor .Incalca toate legile internationale…Asa e programata .Loviti in ea cu putere .Altfel veti fi inscrisi printre tradatori si apoi proscrisi .

  2. Corect spus , de domnul Senator , pe romaneste ” Totul a fost o manipulare ” internationala , cu decizii , pacte , donatii , etc, etc , ” A MOMENTULUI ” rezultatele ” deciziilor in limbaj ” maidanesc ” se vor vedea pe uramtorii ani si in Romania si in E.C . Dar vorba lui Toma Caragiu , intr-un celebru ” foieleton din anii 70″ de ” trista dar reala amintire ” , Adica : ” ASA ESTE IN TENIS , AVANTAJ SERVICIU ” , EL , Ukraina , fara datorii , noi Romania , cu donatii pentru ” EI ” cu datorii , cine le plateste , ” prostul de roman ” prin taxe , DAR VORBA LUI TOMA ” AVANTAJ SERVICIU ” , restul ramane de vazut , dar se pare ca ” la multi politruci , nu se vor mai deschide ” PARASUTA DE SERVICIU ” , sunt in cadere libera , CA IN TENIS ( spuse TOMA CARAGIU )

Comentariile sunt închise.