Dublă măsură. Universitățile interzic simbolurilor identitare, dar promovează homosexualitatea

Imaginea cu un bărbat în fustă, prezentat ca fiind lector în cadrul Universității din București, a devenit virală pe rețelele de socializare, luni, 22 iulie.

Potrivit informațiilor vehiculate în mediul online, este vorba despre Andrei Nae, lector în cadrul Universității București, la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine.

Acesta s-ar fi prezentat îmbrăcat în fustă în fața viitori studenți, fiind membru în comisia de admitere.

Până la ora transmiterii acestei știri, Universitatea București nu a transmis niciun comunicat oficial pe acest subiect.

Reamintim că, în timp ce homosexualitatea este promovată în universități, promovarea simbolurilor identitare în spațiul universitar este interzisă, potrivit Codului de conduită care a intrat în vigoare în luna aprilie, după cum a relatat RostOnline.

Pe același subiect:

Promovarea simbolurilor identitare, INTERZISĂ în universități. Ce prevede noul Cod de conduită

Dublă măsură. Ministerul Educației interzice simbolurile identitare în universități, dar permite promovarea homosexualității


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Dublă măsură. Universitățile interzic simbolurilor identitare, dar promovează homosexualitatea”

  1. Dacă viitorii studenți ar fi avut o educație morală temeinică de acasa, s-ar fi ridicat și ar fi părăsit sala, refuzînd astfel să participe la jocul satanismului Sabateo- Frankist care ne este îndesat cu forța pe gît zi de zi.

    Nu aveau de ce se teme că își pun in pericol examenele, dacă e vorba ca orele să le fie ținute de specimene nedeterminate ca sex , cu morală dubioasă și aparență mai mult decît ridicolă, de-a dreptul grotescă.

    Dar viitorii studenți provin foarte probabil din rîndul copiilor crescuți de Stat în „grădinițe ” și alte asemenea ” plantatii ” unde morala este un subiect de care nimeni nu se preocupă și unde nimeni nu se obosește să educe copiii altora.

    Iar rezultatele se văd în tineretul care nu mai poate fi ” mîndria țării ” căci îi lipsesc demnitatea și respectul de sine.

Comentariile sunt închise.