Europarlamentarul Cristian Terheș: Direcția bolnavă a Europei, confirmată de bucuria stabilimentului european că în Franța a câștigat stânga comunistă

Europarlamentarul Cristian Terheș și-a exprimat, duminică, îngrijorarea cu privire la rezultatele alegerilor parlamentare din Franța, câștigate de extrema stângă, menționând totodată că Europa are nevoie de politici conservatoare pragmatice.

„Ca să înțelegeți direcția bolnavă a Europei e suficient să remarcați bucuria stabilimentului european că în Franța a câștigat stânga comunistă al doilea tur de scrutin la parlamentare. Toată această birocrație înșurubată în instituțiile publice va conduce Europa la faliment. Aproape toate tările mari din UE sunt îndatorate peste 100% din PIB. Franța este într-o gravă situația economică, iar rezultatul alegerilor o va înrăutăți. Franța va avea nevoie de bani europeni, iar acei bani se vor lua de la țările din estul Europei.

Dacă peste 2 săptămâni va fi votată din nou Ursula von der Leyen pentru încă 5 ani în fruntea Comisiei Europene va fi nenorocire în Europa.

Europa are nevoie de politici conservatoare pragmatice care să readucă pierduta prosperitate în Europa”, a transmis, pe Facebook, europarlamentarul Cristian Terheș.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost