Fotbalistul Toni Kroos părăsește Germania. „E suprapopulată de imigranți, totul e scăpat de sub control”

Toni Kroos, fotbalistul naționalei Germaniei și câștigător de șase ori cu Real Madrid al Ligii Campionilor, a anunțat că se va stabili în Spania.

Iată motivele:

„Dacă aș compara Germania acum cu Spania…am o fată de 7 ani. Când va crește și m-ar întreba cineva dacă aș lăsa-o după ora 23 să iasă în oraș, i-aș spune că aș prefera să o las în Spania decât în Germania.

Germania primește oamenii cu brațele deschise. Campionatul Mondial din 2006 a demonstrat acest lucru, așa cum s-a întâmplat și la Euro 2024.

Mi se pare senzațional, dar nu mai e țara care era acum 10 ani. Există un sentiment de nesiguranță în Germania care e la un nivel mult mai scăzut în Spania. Țara e suprapopulată. Eu susțin imigrația o mie la sută, dar cei care se ocupă de destinele Germaniei au subestimat influxul de oameni, care ulterior a devenit de necontrolat. Este clar că Germania are nevoie de mulți dintre oamenii care au imigrat. Cu toate acestea, societatea nu a fost pregătită și nu este tolerantă.”

***

Declarația lui Toni Kroos se încadrează la categoria contradicție logică. Cum e posibil să susții, pe de o parte, politica sinucigașă de imigrare a Germaniei, dar să declari, pe de altă parte, că te muți în altă țară din cauza aceleași politici pe care o susții 1.000%?

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Scriu de plăcere.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost