UPDATE/ Aeronava care trebuia să aducă tricolorii în țară are probleme tehnice. Pentru ce oră este anunțată sosirea la București

ACTUALIZARE ORA 17.00

Tricolorii sosesc în țară în noaptea de miercuri spre joi, cu o întârziere de câteva ore, deoarece aeronaval care trebuia să-i aducă acasă are probleme tehnice, a anunțat, miercuri, FRF.

Potrivit sursei citate, în ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reușit găsirea unui alt avion disponibil pentru același orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, și vor ateriza la București la ora 00:45. Sosirea la Mogoșoaia este estimată la ora 01:15.

Știrea inițială

Echipa națională de fotbal a României va reveni în această seară la București, cu un zbor de la Frankfurt. Tricolorii vor ateriza la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20 și vor părăsi aeroportul prin salonul oficial, a anunțat Federația Română de Fotbal (FRF).

De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aștepta.

„Federația Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacțiunea dintre echipă și suporteri în acest loc.

De asemenea, menționăm că nu toți jucătorii echipei naționale vor reveni în țară în această seară”, precizează FRF.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.