Green Deal/ Comisia Europeană somează statele membre să trimită la Bruxelles planurile climatice „cât mai curând posibil”

Statele membre ar fi trebuit să finalizeze și să trimită la Bruxelles, până la 30 iunie,  planuri naționale climatice pentru următorii ani, însă doar patru țări au respectat acest termen, anunță Euractiv.com.

Este vorba de planuri de energie și de climă în funcție de care Comisia analizează dacă poate sau nu să-și îndeplinească țintele climatice.

Potrivit sursei citate, un purtător de cuvânt din cadrul CE a declarat că doar patru state membre au trimis planurile, respectiv Țările de Jos, Suedia, Finlanda și Danemarca.

„Comisia îndeamnă cu tărie toate celelalte state membre să își prezinte lanurile cât mai curând posibil. Trimiterea planurilor la Bruxelles este o obligație legală a țărilor UE”, a spus purtătorul de cuvânt.

Pentru moment, CE nu va da statele membre în judecată, ci va aborda această problemă la ședințele informale ale miniștrilor de resort, care au loc în luna iulie.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Green Deal/ Comisia Europeană somează statele membre să trimită la Bruxelles planurile climatice „cât mai curând posibil””

  1. Știam de mult că toată povestea cu clima nu e decît Terorism Climateric promovat prin intermediul organizației criminale numită pompos Clubul de la Roma.
    Pot confirma sute de climatologi, cercetători, profesori universitari de peste tot din lume, precum și propagandistii care lucrează nemijlocit la întreținerea mitului despre Încălzirea Globală, făcută cu tehnologie militară de tipul undelor electromagnetice , cu praf și ploi electrice și electromagnetice și o tonă de propagandă ajutată de credulitatea și ignoranța omenească – tot de peste tot în lume .
    Cu scopul îngrădirii omenirii în țarcuri digitale și al aducerii acesteia la stadiul de prizoniera lipsită de orice alt drept în afară de cel al Supunerii .

    Răspunde
  2. Cum poate niște nimeni pe care mâine,poimâine îi mănâncă viermii în mormânt să salveze planeta?Planeta dacă trebuie salvată o salvează cel care a făcut-o,adică Dumnezeu!

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.