În apărarea propriilor valori

Libertatea publică un interviu cu o româncă din SUA, Ecaterina Locoman, lector la Universitatea din Pennsylvania, în care aceasta spune că „americanii care îl votează pe Trump aleg împotriva propriilor lor interese”.

Este încă un exemplu în care o persoană se crede superioară celorlalți pentru că se învârte în mediile academice de stânga și nu înțelege cum de alții au alte opțiuni politice. Interviul e plin de platitudini, generalități și contradicții, dar asta e altceva.

Doamna lector universitar ar trebui să știe că cei ce votează cu Trump în SUA, cu AUR și SOS în România, cu VOX în Spania, AfD în Germania șamd, o fac pentru că s-au săturat de aberațiile pe care stânga vrea să ni le bage cu forța pe gât.

Aberațiile respective sunt, într-o ordine aleatorie: corectitudinea politică, globalizarea, încurajarea imigrației ilegale, distrugerea familiei tradiționale, distrugerea Bisericii, propaganda LGBTQ, căsătoriile homosexuale, propaganda trans care spune că un bărbat poate fi femeie și o femeie poate fi bărbat și așteptările lor ca restul lumii să se conformeze.

Ca atare, în momentul în care vine cineva și spune că va lupta împotriva acestor aberații promovate de stânga, mulți se vor identifica cu respectivul și îl vor vota. Exact asta se întâmplă cu Trump în America. Așa că americanii nu votează împotriva propriilor lor interese, dimpotrivă, votează în apărarea valorilor lor, adică votează în interesul lor.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „În apărarea propriilor valori”

Comentariile sunt închise.