Iohannis, prim-ministru? Ce a declarat Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a avansat în spațiul public o ipoteză cel puțin neașteptată, anume posibilitatea ca actulul președintele al României, Klaus Iohannis, să ajungă prim-ministru.

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat vineri, despre afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis, că după alegeri va fi nevoie de măsuri privind creşterea colectării, că este exclus ca TVA să se mărească, notează News.ro.

„Dacă domnul preşedinte Iohannis ajunge prim-ministru, sunt ferm convins că are un plan”, a mai spus Ciolacu, adăugând că reprezentarea PSD din Parlament va fi suficient de mare ca să nu se întâmple acest lucru.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Washington, că nu ne aşteaptă nicio criză economică, nu ne aşteaptă creşteri fantastice de taxe, dar nici nu cred că putem să ne aşteptăm la austeritate guvernamentală în an electoral. El a mai spus că după alegeri, guvernul care se va constitui va trebui să ia măsuri pentru a creşte colectarea.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Iohannis, prim-ministru? Ce a declarat Marcel Ciolacu”

  1. Asta dovedeste ” atat disperararea presedintelui in cauza privind protectia viitoare privind o functie de stat care sa o ofere ” dupa ce nu a resusit-o pe cea cu NATO si a vandut ” ROMANIA ” UKRAINEI prin ” facilitati ” , tratat semnat pe ascuns si dat ” publicitatii astazi ” Apoi asta este mai rau ca precedentii sai , el vrea cu orice ” pret sa scape ” , macar Iliescu are un dosar penal , cum va fi vom vedea , Basescu prin ” apropiati , copii , etc , etc ” are la fel , numai asta este fara de curaj .Pacat ca a fost votat de ” credulii de romani ” in ” corectitudinea germana ” , de doua ori , acum daca dam timpul inapoi ” PONTA asa zisul MICKEY MOUSE „( la minciuna ) avea mai multa demnitate personala si politica ca asta .

  2. Păi dacă vor să crească ” colectarea ” ( termen mafiot de altfel ), nu au decît să își bage mîinile mai adînc în propriile buzunare !

    Și se pare că ne-am procopsit pe veci cu acești indivizi care se tot învîrt într- un cerc perpetuu, pe o traiectorie mereu aceeași care nu duce nicăieri mai mult decît în punctul de plecare ….

Comentariile sunt închise.