Mănăstirea Petru Vodă, reacție la blasfemia de la Jocurile Olimpice

Mănăstirea Petru Vodă a condamnat ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, îndemnând sportivii români să se retragă de la eveniment, iar cetățenii români să nu participe ca spectatori.

„Dacă ar avea demnitate, responsabilitate umană şi conştiinţă europeană, reprezentanţii români ar trebui să se retragă de la Jocurile Olimpice puse în cel mai sfidător şi evident mod sub semnul antiumanismului de crasă sociopatie, printr-un act de terorism psihologic pseudo-artistic.

Îndemnăm echipa României şi pe orice sportiv român cu frică de Dumnezeu să se retragă de la eveniment, iar pe cetăţenii români să nu participe ca spectatori.

Ca reacţie de fermă şi clară disociere, ambasadorul României ar trebui să se retragă din Franța, iar ambasadorul francez să fie declarat “persona non grata” în România. De asemenea un protest oficial ar trebui înaintat Parlamentului European, cerând admonestarea imediată a unui sacrilegiu care a ultragiat întreaga populaţie europeană printr-un ritual de ideologie conflictuală cu valorile fundamentale şi supreme ale culturii şi civilizaţiei universale”, se menționează în comunicatul transmis de Mănăstirea Petru Vodă.

Pe același subiect:

Scene apocaliptice, satanism, propagandă LGBTQ. Jocurile Olimpice au fost deturnate de agenda progresistă

Claudiu Târziu (AUR), despre ceremonia JO de la Paris: Blasfemie! Ideologia neomarxistă sluțește, murdărește și pune în primejdie tot ce atinge

Pr. Adrian Agachi, Patriarhia Română, reacție la blasfemia de la JO: Astfel de manifestări pot servi publicitar ideologia woke

Fotbaliștii Florin Tănase și Dennis Politic, reacție la blasfemia de la Paris. „Nu voi privi la ceva care își bate joc de Mântuitorul meu. La revedere, Jocurile Olimpice!”

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Mănăstirea Petru Vodă, reacție la blasfemia de la Jocurile Olimpice”

  1. Corect , moral , crestineste , ” incalcare simboluri ” crestine ca la ” SOSOACA in PARLAMENT E.C ” , dar ” ei ” asta au vrut ” provocarea si conflictul ” , la OLIMPICE , pe alta ” directie ” . la ” SOSOACA ” pe alta directie , dar la capat este acelasi ” PROVOCATOR ” de conflict .Consider ca este o ” provocare ” , tocmai cu ” Dorinta de riposta ” SI AR FI PACAT SA RASPUNZI LA ” PROVOCARE PROSTULUI ” cu ” SATISFACTIA LUI ” de a intra in joc.Dar fiecare , dupa ” gandirea si decizia sa ” , de aceea Dzeu se spune ca nu se ” baga ” in discernamatul si alegerea ta.

Comentariile sunt închise.