Octav Bjoza (86 de ani) și Eugenia Petrișor Gavrilă (86 de ani), sora lui Ion Gavrilă Ogoranu, prezenți la „Zilele Rezistenței”, la Sâmbăta de Sus

Luptătorii anticomuniști din Țara Făgărașului au fost comemorați, duminică, 21 iulie, la Crucea din curtea Mănăstirii Sâmbăta de Sus, în cadrul evenimentului „Zilele Rezistenței”.

La eveniment au participat sute de persoane, din țară și din străinătate. Totodată, au fost prezenți Octav Bjoza (86 de ani), fost deținut politic și fost președinte AFDPR, Eugenia Petrișor Gavrilă (86 de ani), sora lui Ion Gavrilă Ogoranu, Viorica Marcu, fiică de fost deținut politic.

După slujba parastasului, la Crucea monument au fost depuse coroane de flori.

Reamintim că, în perioada 19-21 iulie 2024, la Mănăstirea Sâmbătă de Sus, are loc cea de-a 14 ediție a evenimentului „Zilele Rezistenței”, a anunțat Fundația „Ion Gavrilă Ogoranu”.

Temele ediției din acest an sunt: „1949- Vârf al represiunii totalitare împotriva Rezistenței. 75 ani” și „Medici în temnițele comuniste”, după cum a relatat RostOnline.

Foto:RostOnline

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Octav Bjoza (86 de ani) și Eugenia Petrișor Gavrilă (86 de ani), sora lui Ion Gavrilă Ogoranu, prezenți la „Zilele Rezistenței”, la Sâmbăta de Sus”

Comentariile sunt închise.