Profesor de la Colegiul Național Sf. Sava și șef serviciu în Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație al Ministerului Educației, reținut pentru că ar fi violat un elev și agresat sexual un altul

Sorin Spineanu Dobrotă, profesor de la Colegiul Național Sf. Sava și șef serviciu în Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație al Ministerului Educației, a fost reținut pentru că ar fi violat un elev și agresat sexual un altul, anunță G4Media.

Profesorul Sorin Spineanu Dobrotă predă discipline socio-umane la Colegiul Național „Sfântul Sava”, unul dintre cele mai titrate colegii din Capitală și din România.

Potrivit surselor G4Media.ro și Edupedu.ro acesta a fost reținut de polițiști, iar Parchetul Tribunalului București a declanșat cercetarea penală pe numele său. Acuzațiile sunt că ar fi violat un elev minor și asupra altuia ar fi exercitat acte de natură sexuală.

Potrivit sursei citate, Ministerul Educației a cerut procurorilor informații despre cazul șefului serviciului examene și concursuri, Sorin Spineanu-Dobrotă, reținut pentru acuzația de viol asupra unui elev și agresiune sexuală asupra altuia, pentru a-l putea suspenda din funcție „în regim de urgență”.

Pe același subiect

Edupedu: Ce implicare au avut liderii Federației Naționale a Părinților în școala lui Lajos Kristof, „antrenorul de genii” prins în flagrant când viola un copil


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost