Proiect pilot în cinci state UE pentru lansarea cardului european de vaccinare, din septembrie 2024

Un proiect pilot privind lansarea cardului european de vaccinare va fi implementat, din septembrie 2024, în cinci state UE, anunță euvabeco.eu.

Potrivit sursei citate, proiectul pilot se va desfășura pe o perioadă de 2 ani, urmând ca din 2026 să fie extins în toate statele membre.

Pentru început, cardul european de vaccinare va fi lansat în toamna acestui an în cinci țări UE. Este vorba despre Letonia, Grecia, Belgia, Germania și Portugalia.

Este interesant de menționat că, așa cum rezultă din informațiile disponibile pe euvabeco.eu, ideea unui card european de vaccinare a apărut încă din 2018, înainte de pandemie, când Consiliul European a propus mai multe direcții de acțiune.

Ulterior, din 2019, a fost demarat un proiect finanțat de Agenția Europeană pentru Sănătate, privind implementarea unui astfel de card de vaccinare. Studiul a urmărit analizarea documentelor de vaccinare existente, dar și evaluarea acceptării publice și dezvoltarea unor strategii pentru implementarea la nivelul UE.

Folosind rezultatele studiului din 2019, EUVABECO lansează acum cardul european de vaccinare în cinci state UE, urmând ca din 2026 să fie extins la toate statele membre.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Proiect pilot în cinci state UE pentru lansarea cardului european de vaccinare, din septembrie 2024”

  1. Acesta este un capitol foarte important al Creditelor sociale de tip chinezesc , rămîne să vedem cît de ” treze ” la realitate sunt popoarele țărilor respective .

    În ce mă privește, nu am nici cel mic dubiu că acestea vor îmbrățișa ideea din plin, pentru că dorința de a călători întrece cu mult dorința de a fi liber si neatîrnat .
    Iar apoi vor urma în cascadă toate celelalte impuneri , ducindu-ne direct pe toti în punctul final de prizonierat pe viață.

    În acest moment este mai mult decît vizibilă starea noastră de robi , indivizi necunoscuți aflați în umbra Lojilor Supranaționale de tip Ur hotarindu-ne și ordonindu-ne viețile, de parcă ar fi vorba despre animale necuvintatoare, duse la tăiere la un semn din deget al acestor Necunoscuți de marele public , fără ca ele să poată opune nici cea mai mică rezistență.

    Despre lojile menționate și despre „binefăcătorii ” lumii , la editura Chiarelettere de la Milano mai poate fi găsită pe internet lucrarea profesorului Gioele Magaldi , francmason de gradul 30 , intitulată „Massoni, Societa a Responsabilita Illimitata . La scoperta delle Ur-Lodges ” .

Comentariile sunt închise.