Renew Europe cere oprirea președinției Ungariei la Consiliul UE: Misiunea de pace este o amenințare pentru securitate! Viktor Orban se întâlnește, joi, cu Donald Trump

UE ia în considerare oprirea președinției Ungariei la Consiliul UE, care a început la 1 iulie, după ce premierul ungar Viktor Orban a demarat o așa-zisă misiune de pace, în cadrul căreia s-a întâlnit deja cu președinții Volodimir Zelenski, Vladimir Putin și  Xi Jinping.

Mai mult, presa internațională anunță că Viktor Orban se întâlnește, joi, cu fostul preşedinte american Donald Trump.

Între timp, însă, șeful grupului Renew Europe a cerut Consiliului European să exploreze toate mijloacele pentru a opri președinția în curs a Ungariei la Consiliul UE, anunță Adevărul.

„Premierul ungar subminează pozițiile adoptate de Uniunea Europeană și acționează contrar intereselor noastre și trebuie să înceteze. Este timpul să reținem președinția necinstită a Consiliului a lui Viktor Orban. Misiunea lui de pace este o amenințare pentru securitate, comunicarea sa izolată este doar o cortină de fum pentru propriile interese și eșuează lamentabil”, a spus Valérie Hayer, președintele Renew Europe și un aliat al președintelui francez, Emmanuel Macron.

Pe același subiect:

Ungaria a preluat preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Viktor Orban, întâlnire cu Zelenski, la Kiev. Presa de la Budapesta: Se negociază pacea europeană

După Kiev și Moscova, Viktor Orban a ajuns la Beijing


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Renew Europe cere oprirea președinției Ungariei la Consiliul UE: Misiunea de pace este o amenințare pentru securitate! Viktor Orban se întâlnește, joi, cu Donald Trump”

  1. Interesele UE sunt Războiul.

    Pe de altă parte, Orban este ” absolvent ” al programului Forumului Economic Mondial ( WEF ) de la Davos purtînd denumirea de ” Young World Leaders ” încă din 1993, alături de Sarkozy, , Merkel , Charest , bunul nostru amic Gates William zis Bill, Juan Maria Aznar, Barrosso, și încă mulți alții.

    Cu alte cuvinte, bun venit la Club ! Clubul globalist, desigur.

    Tot restul, pretinse opoziții , rivalități, și alte jocuri de glezne, sunt doar Spectacol și induceri în eroare, atît de necesare atragerii și menținerii în capcană a publicului neștiutor și fericit de ignoranța sa …Nu sunt decît diversiuni și tactici psihologice de camuflare a destinației către care suntem dirijați și care nu este decît Una Singură: Dictatura Totalitară.

    Din indiferent ce direcție.

  2. Din ce sfere inalte s-a intrupat si Renew Europe asta care ne da lectii cum sa deschidem o sticla de apa IN STILUL LOR (serios? Pe bune? Maine o sa ma invete CUM SA BEAU APA. Sau ce lenjerie sa port, eventual fara, nu?). M-am saturat de superioritatea lor falsa ca de mere padurete. De cand o misiune de PACE e o amenintare pentru securitate? Poate pentru razboi….. Sa-si reinnoiasca mai intai modul lor de gandire, in conformitate cu PRINCIPIILE VIETII. Rusine sa le fie!

  3. Fortele raului nu vor sa fie pace dar ei nu stiu ca cine ridica sabia, de sabie va fi taiat. Asta va fii soarta lor.

  4. Joc de glezne a a celor care sustin ” MARIONETA MACRON ” ca in ROMANIA sau alte tari E.C cu ” marionetele lor ” Decizia s-a luat este defintiva ( chiar de catre marea doamna prezidenta E.C in cauza ) privind ” AGENTUL DE INFLUENTA SI COMUNICARE ” intre ” PARTI ASA ZISE BELIGERANTE ” prin ” ORBAN ” Restul este o ” consecinta ” pe care urmeaza sa o vedem noi ca romanii in urmatorii 4-5 ani .Vorba lui ” CEASCA ” cincinalul in 4 ani si jumatate , dar de data aceasta in folosul cui ?

Comentariile sunt închise.