Reprezentanții Fratelli d’Italia și PiS Polonia, la conducerea ECR, cel mai important grup conservator din PE. „Vom lupta pentru valorile fondatoare europene, așa cum este familia tradițională”

Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), al treilea grup politic din PE, din care face parte și delegația AUR, și-a stabilit conducerea și a anunțat prioritățile pentru următorul mandat în Parlamentul European.

Este important de menționat că partidul polonez Lege și Justiție (PiS) a ales să rămână în ECR, deși au existat negocieri ca să adere la grupul condus de Viktor Orban.

De altfel, Joachim Brudziński, europarlamentar PiS, a fost ales la conducerea ECR, alături de Nicola Procaccini, europarlamentar Fratelli d’Italia.

„Vom pleda pentru o Uniune care să respecte valorile fondatoare europene, cum ar fi familia tradițională, alături de principiile care au modelat Europa și identitatea noastră, care se bazează pe tradiții creștine”, a spus Nicola Procaccini.

Reamintim că delegația AUR în Parlamentul European a aderat la grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), după cum a anunțat atunci europarlamentarul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.