Senatorul Sorin Lavric (AUR), despre decăderea morală a Europei

Organizarea ediției 2024 a Jocurilor Olimpice de vară de către Franța a fost un nou prilej de manifestare a decăderii morale în care a ajuns Uniunea Europeană în ultimii ani sub presiunea ideologiei progresiste, declară senatorul Sorin Lavric (AUR), într-un comunicat primit pe adresa redacției.

Potrivit acestuia, fairplay-ul care ar trebui să caracterizeze orice competiție sportivă s-a transformat într-un atac mârșav la adresa credinței a milioane de oameni.

Redăm integral comunicatul de presă:

„Organizarea ediției 2024 a Jocurilor Olimpice de vară de către Franța a fost un nou prilej de manifestare a decăderii morale în care a ajuns Uniunea Europeană în ultimii ani sub presiunea ideologiei progresiste care a acaparat mințile și a pângărit sufletele tuturor celor care ar trebui să fie gardienii conservării și protejării demnității umane și a valorilor creștine tradiționale.

Pentru o seară, din capitala culturii, a eleganței și rafinamentului, Parisul s-a transformat într-o capitală a grotescului, a ridicolului ridicat la rang de artă dezvăluind, la propriu, goliciunea intelectuală și spirituală a celor care se prezintă în fața întregii lumii drept reprezentanți ai diversității și modernismului.

Astfel, fairplay-ul care ar trebui să caracterizeze orice competiție sportivă s-a transformat într-un atac mârșav la adresa credinței a milioane de oameni, o blasfemie aplaudată la scenă deschisă de toți cei și-au făcut un scop din distrugerea tradițiilor, a culturii, a valorilor morale și a creștinismului ca religie.

De aceea, este nevoie acum, mai mult decât oricând, ca toți cei care luptă pentru apărarea valorilor morale să fie uniți în fața noului val de ură pe care progresiștii, sub pretextul diversității și al multiculturalismului, îl propagă în politică, societate, sport sau cultură, iar Europa trebuie să redevină un spațiu al luminii”, a transmis senatorul Sorin Lavric (AUR).

Pe același subiect:

Scene apocaliptice, satanism, propagandă LGBTQ. Jocurile Olimpice au fost deturnate de agenda progresistă

Claudiu Târziu (AUR), despre ceremonia JO de la Paris: Blasfemie! Ideologia neomarxistă sluțește, murdărește și pune în primejdie tot ce atinge

Pr. Adrian Agachi, Patriarhia Română, reacție la blasfemia de la JO: Astfel de manifestări pot servi publicitar ideologia woke

Fotbaliștii Florin Tănase și Dennis Politic, reacție la blasfemia de la Paris. „Nu voi privi la ceva care își bate joc de Mântuitorul meu. La revedere, Jocurile Olimpice!”

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost