Tentativă de asasinat asupra lui Trump, în timpul unui miting electoral în statul american Pennsylvania

Fostul preşedinte Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a fost victima unei tentative de asasinat, sâmbătă, in timpul unui miting electoral în statul american Pennsylvania.

Câteva focuri de armă s-au auzit în timp ce Trump se adresează suporterilor săi. Acesta își duce mâna la ureche. Serviciul secret intervine și-l evacuează. Trump este bine, doar o rană superficială se poate observa la urechea dreaptă.

***

Tentativa de asasinat asupra lui Trump este un eșec grav al serviciului de securitate care trebuie să asigure securitatea fostului președinte. Participanții la mitingurile electorale din SUA trec prin filtre de securitate înainte de a intra în zona unde se desfășoară acestea.

***

Doi morți și un rănit în stare gravă în urma atentatului asupra vieții lui Trump. Atentatorul este unul dintre cei doi decedați. Serviciul secret american spune că atentatorul a fost ucis de un agent de-al lor.

***

Trump după atentatul asupra vieții sale: Luptați! Luptați! Luptați!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Tentativă de asasinat asupra lui Trump, în timpul unui miting electoral în statul american Pennsylvania”

  1. Daca era o treaba ” organizata ” il asasina ca pe Kenedy , la ei este o ” procedura ” privind ” presedinte/versus interese de grup militar -politic -financiar , privind asa zisa ” SIGURANTA NATIONALA ” a lor, de aceea , este mai repede ” o victimizare ” si o promovare politica Trump , prin ” asa zisul asasinat ” , asta dovedeste ca ” GRUPAREA TRUMP ” face orice pentru „tinta sa ” PRESEDENTIA AMERICA „

Comentariile sunt închise.