Tucker Carlson, în septembrie 2023: SUA se îndreaptă cu viteză spre asasinarea lui Donald Trump

Tucker Carlson spunea, în toamna lui 2023, că se așteaptă să urmeze asasinarea lui Donald Trump, în contextul în care nicio tactică pentru oprirea acestuia din cursa pentru un nou mandat nu funcționează.

Iată ce scria, anul trecut,  NBC News:

„1 septembrie 2023: Tucker Carlson, personalitatea mass-media de extremă dreapta care a fost concediată de Fox News la începutul acestui an, a susținut fără dovezi în această săptămână că Statele Unite „se îndreaptă cu viteză” spre asasinarea fostului președinte Donald Trump – un comentariu care a început să câștige teren în rândurile personalităților de la periferia mișcării conservatoare americane.

Într-un interviu acordat comediantului și podcasterului Adam Carolla, Carlson a fost rugat să spună ce crede că îi rezervă viitorul lui Trump.

„Dacă începi cu critici, apoi treci la proteste, apoi la încercarea de a-l demite din funcția de președinte, acum treci la inculpare și niciuna dintre tactici nu funcționează. Ce urmează? Gândește, omule! Ne îndreptăm cu viteză spre asasinat, evident. … Ei au decis – Washingtonul din umbră, ambele partide au decis – că există ceva la Trump care este atât de amenințător pentru ei încât pur și simplu nu pot risca”, a răspuns Carlson.”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Tucker Carlson, în septembrie 2023: SUA se îndreaptă cu viteză spre asasinarea lui Donald Trump”

  1. Nu pot considera aceste afirmații ale agentului subversiv Carlson Tucker ( ce era plătit cu salariul integral în vreme ce contractul de muncă îi era ” anulat ” de ochii lumii, pentru a-i crea o credibilitate artificială ) decît o diversiune grosolană.

    Cînd știm bine cine îl ” joacă ” pe Trump din umbră – talmudistii sionisti aflați în fruntea finanțelor, complexului militaro-industrial , serviciilor secrete , pentru care Trump este în momentul de față cea mai valoroasă piesă din dotare . De ce l-ar asasina , după ce s-au obosit atîta să îl creeze ?

    Prin colportarea de minciuni se realizează atît controlul mintal și mentinerea sub hipnoză colectivă a populațiilor, cît și ocuparea timpului acestora cu fleacuri, cînd acestea ar trebui să se preocupe de ruperea lanțurilor care le imobilizeaza mintal și fizic și le paralizează orice formă de acțiune .

Comentariile sunt închise.