Turul Franței reintroduce masca obligatorie

Turul Franței reintroduce obligativitatea purtării măștilor de protecție de către membrii presei atunci când aceștia interacționează cu cicliștii și personalul tehnic al echipelor.

Măsura a intrat în vigoare astăzi, duminică, 14 iulie, la scurt timp după startul etapei a 15-a și vine după ce s-au înregistrat mai multe cazuri de COVID-19 în pluton, fapt ce a forțat mai mulți cicliști să abandoneze.

Cazurile de COVID-19 au continuat să crească pe tot parcursul turului. Implementarea la mijlocul cursei a unei asemenea măsuri este o repetare a Turului Franței din 2023, atunci când cursa a început fără măști, dar ulterior utilizarea acestora a devenit obligatorie după ce cazurile de COVID-19 au început să apară în pluton.

Politica nu pare să se aplice cicliștilor sau personalului tehnic al echipelor. În timp ce se plimbau prin zona padocului în această dimineață, înainte de începerea etapei a 15-a, reporterii Velo au văzut doar o mână de cicliști și personal tehnic purtând măști de protecție.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Turul Franței reintroduce masca obligatorie”

  1. Creșterea cazurilor de Covid-19 este o imposibilitate materială, obiectivă , întrucît Covid-19 nu există .

    Existența acestuia nu a fost demonstrată nicăieri în lume, de nici un studiu științific, irealitatea sa fiind în schimb demonstrată prin numeroase comunicări științifice la nivel mondial .

    Mitul Covid trebuie întreținut permanent pentru că altfel, după toate morțile în urma vaccinarii ( peste 17 milioane de decese la ultima statistica față de mai puțin de 6 milioane de cazuri ( așa zise )declarate la nivel mondial într-o perioadă de 18 luni începînd cu 2020 ) pînă și cel mai idiot dintre noi începe să înțeleagă că totul nu a fost decît o operațiune propagandistică militară de atac împotriva popoarelor lumii, avînd ca misiune decimarea și depopularea, programarea mintală prin Frică , distrugerea independenței financiare a micilor întreprinzători particulari și realizarea unor Profituri URIAȘE de către industria medicamentelor cu ajutorul unei Arme Genetice Sintetice de distrugere în Masă pusă în funcție cu colaborarea cadrelor medico-sanitare complicitare , a militarilor și a polițiștilor de pretutindeni.

    Acesta a fost Covidul, Cal Troian, poartă deschisă către instaurarea Dominației Mondiale Mafiote a înaltei finanțe ( băncile private internationale – Rezerva așa zis Federală așa zis Americană , Banca Internațională de reglementări de la Basel , Banca Mondială, Fondul Monetar Internațional și toate ramificațiile acestora , băncile centrale din fiecare stat, celelalte bănci private ) precum și a Oligarhilor internationali traficanți de droguri, de arme, de copii , de carne albă , cu sprijinul nemijlocit și neprecupetit al serviciilor Lor secrete .

    Testele PCR nu testează nimic, ele au fost create pentru a fi folosite în criminalistică și în cercetarea genetică.
    Foarte convenabil, în august 2019 inventatorul lor, biochimistul Kary Mullis a decedat subit în condiții suspecte, cu 3 luni înaintea începerii operațiunii militare Covid. Dacă acesta ar mai fi fost lăsat în viață, Covidul nu ar fi putut să aibă loc la timpul programat .

Comentariile sunt închise.