Ungaria a preluat preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Viktor Orban, întâlnire cu Zelenski, la Kiev. Presa de la Budapesta: Se negociază pacea europeană

Ungaria a preluat, de la 1 iulie, preşedinţia rotatită a Consiliului Uniunii Europene, pentru următoarele 6 luni.

Guvernul de la Budapesta s-a declarat gata să-şi asume „obligaţiile şi responsabilităţile” misiunii sale care se desfăşoară până în decembrie.

Marți, 2 iulie, premierul Viktor Orban a sosit la Kiev, unde s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

„Viktor Orban negociază pacea europeană”, la Kiev, anunță, marți, agenția maghiară de presă MTI, citând o declarație făcută de Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al premierului ungar.

Potrivit sursei citate, principalul subiect al discuţiilor este posibilitatea încheierii păcii. Viktor Orban şi Volodimir Zelenski vor aborda, de asemenea, problemele actuale ale relaţiilor bilaterale dintre Ungaria şi Ucraina.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ungaria a preluat preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Viktor Orban, întâlnire cu Zelenski, la Kiev. Presa de la Budapesta: Se negociază pacea europeană”

  1. UNGARIA , pe fondul ” gafelor zonale ” privind ” PACEA IN CAUZA ” isi asuma acest rol si se pare ca il va aduce la capat , fiind un partener ” sustinut ” atat de alianta AUSTRO-GERMANA cat si de ” RUSIA ” prin relatiile ei moderate in cauza .Am pierdut noi ROMANIA ca tara , acest ” trend ” atunci cand PRESEDINTELE SERBIEI , vecina noastra , ne-a ” comunicat sa fim parte cu ei ” in PROCESUL DE PACE DIN UKRAINA , dar se pare ca SERBIA dupa refuzul nostru a ales UNGARIA,( impulsionata de marea finanta chineza ) care va devenii ” MAREA UNIFICATOARE A PACII IN ZONA ” , BINENTELES CU CONDITIILE EI ” TERITORIALE ZONALE ” Nimeni nu face nimic fara ” INTERES SI CASTIG ” .In PROVERBELE ROMANESTI SE SPUNE CA ” PROSTUL NU ESTE PROST DESTUL PANA NU ESTE SI FUDUL ” ne referim la ” FUDULIA DOMNULUI PRESEDINTE IN CAUZA , etnic german , apropo de fudulie ” care pe ” PROMISIUNEA NATO , de a devenii mare ” LIDER ” zonal , ne-a ” vandut ” in interesul sau personal DE MOMENT .RESTUL ESTE O POVESTE politruka , consecintele le vom vedea peste 3-5 ani , privind ORBAN si ” LIDERUL PACII ZONALE ” asa zis EUROPENE SI AMERICANE , ” PAX AMERICANA „

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.