Zi decisivă în Parlamentul European! Claudiu Târziu (AUR): Ursula von der Leyen a anunțat apocalipsa pe care o va aduce în al doilea său mandat la conducerea CE

Europarlamentarul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE, a criticat în termeni duri discursul Ursulei von der Leyen de joi, din Parlamentul European, în ziua în care se votează candidatura acesteia pentru un nou mandat la conducerea CE.

Potrivit liderului AUR, prin discursul de joi, Ursula von der Leyen a anunțat, de fapt, „apocalipsa” pe care o va aduce în al doilea său mandat la conducerea CE.

„Ursula von der Leyen a anunțat apocalipsa pe care o va aduce în al doilea său mandat la conducerea Comisiei Europene.

Ea vrea să schimbe Tratatele de funcționare ale Uniunii Europene, astfel încît să transforme UE într-un suprastat federal, polițienesc și condus autoritar, inclusiv cu mijloace totalitare precum cenzura.

Vor crește cheltuielile pentru apărare (0,25% din PIB sînt astăzi pentru fiecare stat, 800 de milioane de euro în dreptul Românie, de pildă; dar vor fi 0,50%) care vor merge mai ales pentru susținerea Ucrainei; va exista o piață unică a apărării, iar Comisia va avea un Comisar pentru apărare. Se caută ca, pornind de la industria de apărare, să se ajungă la o armată unică europeană.

Europol se va transforma într-o agenție de securitate europeană, cu drept de acțiune fără frontiere în cadrul UE.

Se va construi un „scut al democrației „, cibernetic, prin colaborarea cu serviciile secrete, menit să cenzureze orice opinie neconfornă și orice informație considerată „manipulatoare”.

De asemenea, Ursula von der Leyen amenință să ducă la un alt nivel Pactul Verde European/Green Deal, un program de distrugere a economiei UE și care afectează România în cel mai înalt grav deja.

Nu în ultimul rînd, promite să continue să infuzeze în toate actele de conducere ale Comisiei ideologia neomarxistă.

Ideologia de gen, eco-marxismul, imigrația ilegală, discriminarea pozitivă a minorităților, implicarea UE în războiul din Ucraina vor avea un suporter puternic și permanent în Ursula von der Leyen.

Pur și simplu, Ursula von der Leyen, susținută de PPE, S&D, Renew și  Verzi, își propune fie să facă un nou URSS din UE, fie să arunce în aer UE”, a transmis, joi, pe Facebook, europarlamentarul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Zi decisivă în Parlamentul European! Claudiu Târziu (AUR): Ursula von der Leyen a anunțat apocalipsa pe care o va aduce în al doilea său mandat la conducerea CE”

  1. Ca o concluzie logică la cele prezentate, IEȘIREA grabnică din cadrul așa zisei ” UNIUNI ” EUROPENE se impune CU NECESITATE .

Comentariile sunt închise.