Accesul românilor la proprii bani de pe card, RESTRICȚIONAT în anumite condiții. Anunțul ministrului Finanțelor, Marcel Boloș

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a declarat, joi, că românii cu datorii la buget și conturi poprite ar putea avea restricții în tranzacțiile cu numerar până la achitarea debitelor.

Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „În fața națiunii”, de la Antena 3 CNN.

Iată declarația ministrului Boloș:

„Din 51 de miliarde creanţe bugetare, neîncasate la buget, România a încasat 7 miliarde de lei, tocmai pentru că aceste plăţi în numerar care există… dar repet, numai pentru cei care au popriri pe conturi, numai pentru această situaţie s-ar putea aplica această restricţie a plăţilor în numerar pentru că trebuie să introducem această disciplină în ceea ce priveşte plata contribuţiilor faţă de buget”.

Ministrul a explicat că datornicii la bugetul de stat ar putea avea limitări în tranzacţiile pe care le fac.

„Poţi să faci plăţi, în numerar, dar până în limita a 5.000 de lei pentru marii contribuabili, 2.500 pentru contribuabilii mijlocii şi 1.000 de lei pentru contribuabilii mici, dar acea limită pe care o ai este doar e perioada în care au poprirea. Dacă ţi-ai plătit impozitele şi taxele, se ridică această limită şi poţi să facă în continuare plăţile în numerar, fără niciun fel de problemă”, a adăugat Marcel Boloş.

Acestă măsură înseamnă, de fapt, că o persoană poate ajunge în situația de a nu mai avea acces la banii proprii de pe card.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Accesul românilor la proprii bani de pe card, RESTRICȚIONAT în anumite condiții. Anunțul ministrului Finanțelor, Marcel Boloș”

  1. Acesta e doar inceputul, în ciuda afirmațiilor făcute de ministru.
    Se pregătește confiscarea tuturor bunurilor mobile și imobile achiziționate cu ajutorul datoriilor . Ce înseamnă aceasta : ceea ce se folosește sub denumirea generică de
    „bani” reprezintă doar hîrtii de banca, bancnote, lipsite de orice urmă de valoare intrinsecă ( cu excepția costurilor de imprimare și a hîrtiei ) , dar nici valoare extrinseca întrucît nu acoperă absolut nimic, nu reprezintă valoarea nici unui produs finit sau materie primă . Monedele nici nu pot fi luate în considerație, existența și conținutul lor fiind de-a dreptul o insultă .
    Banii fiind hîrtii de bancă , emise de bancă , băncile fiind toate PRIVATE, se cheamă că noi utilizăm mijloace de schimb ( instrumente financiare ) care nu ne aparțin , care ne-au fost ÎMPRUMUTATE DE BĂNCI , și deci au constituit CREDIT . Nu există nici un fel de ” propriii noștri bani ” , aceasta este o decepție, o inducere deliberată în eroare.

    La emitere toate aceste bancnote au inclusă și Dobînda ( camata).

    Băncile internaționale cu filierele lor băncile centrale – adică și banca de la București, zisă națională, dar nu mai e de vreun secol – vor provoca falimente bancare la băncile mici și astfel depunătorii își vor pierde economiile iar rechinii flămînzi vor pune mîna pe toate bunurile populației mondiale folosindu-se de pretextul creării de „garantii”. În acest fel, noi vom fi achiziționat si vom fi lucrat pentru ca bancherii să devină și mai bogați, ei avînd în posesia lor ȘI bunurile pentru care noi am trudit.
    Nu vor ierta pe nimeni, sărac sau bogat .
    Blocarea asa ziselor conturi bancare – în fapt blocarea accesului oamenilor la mijloacele necesare existenței lor – prefigurează viitorul. Ce spune ministrul cu banii de la buget și restul balivernelor sunt doar propagandă și ascunderea adevărului și a mișcărilor financiare la nivel mondial.

    Este din nou Agenda 21 în travesti .

    Am însă îndoieli că acest comentariu va fi publicat.

Comentariile sunt închise.