Claudiu Târziu (AUR): Prin noul număr de identificare fiscală, statul țintește SUPRAVEGHEREA noastră continuă

Propunerea guvernului de a introduce numărul de identificare digitală este un demers care urmărește monitorizarea comportamentelor noastre comerciale și un control de extracție totalitară asupra fiecărui român, avertizează europarlamentarul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

„După dezastrul provocat în societatea românească prin impunerea așa-zisei «e-Facturi», Ministerul Finanțelor recidivează printr-o propunere care trădează alte intenții decât cele declarate public. De ce ar fi nevoie ca o persoană fizică să solicite și să folosească un număr unic de identificare fiscală, când face tranzacții online? Vezi, Doamne, această nouă codificare ar ajuta la «funcționarea corectă a sistemelor digitale» și în veșnic invocata luptă împotriva evaziunii fiscale.

De fapt, ambele nu sunt decât niște false justificări ce ascund adevăratul motiv: controlul în cele mai mici detalii asupra vieții noastre sociale și private. Acest stat – în marș forțat către o nouă formă de totalitarism – vrea să cunoască și să ne înregistreze fiecare tranzacție, fiecare gest comercial, pentru că adevărata sa țintă este supravegherea noastră continuă”, a declarat președintele CNC al AUR.

Declarația a venit în contextul în care Ministerul Finanțelor a lansat în dezbatere  publică proiectul pentru modificare Codului de procedură fiscală, printre cele mai importante modificări fiind introducerea unui număr de identificare digitală, un așa-zis CNP fiscal.

„În ce măsură așa-zisul CNP fiscal a fost vreo cerință a mediului de afaceri, a vreunui contribuabil, vreo necesitate în lipsa căreia sistemele digitale ar fi în pericol de a se defecta? În niciuna, evident. Nicio persoană rațională nu a solicitat așa ceva, pentru că nu există un alt motiv în spatele implementării acesteia în afara tendinței tot mai acute de monitorizare a cetățenilor români.

Solicit public Ministerului Finanțelor – și invit cât mai mulți români să facă același lucru – să elimine prevederea privind numărul de identificare fiscală din proiectul de ordonanță”, a mai spus europarlamentarul Claudiu Târziu.

Ieri, 31 iulie, Ministerul Finanțelor a lansat în „dezbatere publică”, timp de zece zile, proiectul de Ordonanță de Guvern pentru modificarea și completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, care include și introducerea unui număr de identificare digitală, atribuit în scop fiscal.

Pe același subiect:

Proiectul pentru introducerea CNP-ului fiscal, lansat în dezbatere publică. Ce este NUMĂRUL DE IDENTIFICARE DIGITALĂ pentru persoanele fizice

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu (AUR): Prin noul număr de identificare fiscală, statul țintește SUPRAVEGHEREA noastră continuă”

  1. Ieri restricții de circulație în automobil, astăzi codul fiscal individual, mîine orașele de 15 minute, apoi restricționarea accesului la energie electrică, la gaze, la apă, confiscarea proprietății private de orice fel ar fi ea, mai apoi venitul de bază universal digital , taxarea aerului , a alimentelor naturale , supravegherea 24/24 prin recunoaștere facială prin camere stradale omniprezente , prin fibra optică , cenzura cuvîntului scris și vorbit în contradicție cu linia Partidului …cîte trebuie să se mai întîmple pentru ca să înțelegem că Agenda 21 nu este o teorie a conspirației, ci că ea se desfășoară sub ochii noștri și că nu doar că o trăim, dar mai și ajutăm din răsputeri la reușita ei prin colaborarea noastră la propria noastră distrugere , precum și la cea a copiilor noștri !

    Totul pentru profitul corporațiilor bancare internaționale parazite , cu prețul libertății noastre de mișcare , de gîndire și de alegere.

    Agenda 21 aparține bancherilor și oligarhiei industriasilor internaționali , la fel ca și organizațiile care răspund de ea și care o pun în aplicare , începînd cu administrațiile locale și terminînd cu ministerele , guvernele și cu nivelul suprastatal ( cum ar fi Uniunea Fascistă Europeană). Din acest motiv totul în ea se rezumă la Bani și Profit comercial . Desigur că participarea militarilor și a serviciilor secrete este inevitabilă, la fel ca și a membrilor Societății lui Isus , aflată în vîrful piramidei de putere mondială .

Comentariile sunt închise.