Claudiu Târziu (AUR): Recalcularea pensiilor trebuie să ducă la creșterea acestora, nu la scăderea lor. Mascarada patronată de Ciolacu trebuie să înceteze acum!

Europarlamentarul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE, a criticat în termeni duri cinismul guvernanților, care îi pun pe drumuri pe pensionari, în numele unei așa-zise recalculări a pensiei.

„Pensionarii merită mai mult!

După o viață de muncă, pensionarii au ajuns să fie umiliți și mințiți de guvernul Ciolacu!

Bătrâni și bolnavi, pensionarii așteaptă de zile întregi nimicul promis de guvernanți. Cu un cinism fără margini, ei sunt amăgiți și puși pe drumuri. La final, constată că li s-a luat din puținul avut, nu li s-a dat.

Numeroși pensionari se plâng de această batjocură. Presa relatează continuu. Guvernul rămâne impasibil.

Recalcularea pensiilor trebuie să ducă la creșterea acestora, nu la scăderea lor. Mascarada patronată de Ciolacu trebuie să înceteze acum!”, a transmis, sâmbătă, pe Facebook, Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu (AUR): Recalcularea pensiilor trebuie să ducă la creșterea acestora, nu la scăderea lor. Mascarada patronată de Ciolacu trebuie să înceteze acum!”

  1. Părerea mea este că și această mișcare este calculată pentru a adînci și mai mult dacă se poate divizarea poporului în tabere opuse ( conform dictonului Divide et Impera) , deoarece știu pensionari cărora pensia li s-a mărit cu procente importante, fără ca eu să pot spune că aceștia au avut merite deosebite față de ceilalți . Ca atare bănuiesc că această creștere a fost aleatorie și în scopul pe care l-am expus .
    Așa încît incitarea la ură nu vine de la baza piramidei , ci în sens invers, fiind vorba ca de obicei despre Manipulare ce are ca obiectiv Dezbinarea . De data aceasta pe motive financiare , altă dată pe altele și tot așa , toate armele fiind în mîinile inamicului, ce le poate utiliza cum și cînd dorește, iar nouă raminindu-ne doar vorbele .
    Și și acelea nu totdeauna .

Comentariile sunt închise.