Doborâtă de ideologie! Italianca Angela Carini, pusă la pământ de un boxer care se identifică ca fiind femeie

Pugilista italiană Angela Carini s-a retras, joi, la JO de la Paris, un meci de box disputat cu un adversar care se identifică ca fiind femeie.

Imane Khelif, un boxer considerat „bărbat biologic”, a disputat astăzi un meci de box împotriva unei femei într-unul dintre cele mai controversate meciuri olimpice din istorie. Lupta a durat 46 de secunde, iar adversara lui italiancă și-a aruncat casca de protecție pe podea, în timp ce lupta a fost abandonată, înainte de a striga:

„Este nedrept!”

Ea a refuzat strângerea de mână și a căzut la podea plângând după doar doi pumni. Pugilistul algerian Imane Khelif, în vârstă de 25 de ani, s-a luptat cu italianca Angela Carini, în vârstă de 25 de ani, în ciuda faptului că i s-a interzis participarea la un concurs major de box înainte de Jocurile Olimpice.

Vorbind după meci, sportiva din Italia a spus: „Mi-am onorat întotdeauna țara cu loialitate.

De data aceasta nu am reușit pentru că nu mai puteam lupta. Așa că am pus capăt meciului”.  După meci, ea a fost dusă la medic pentru evaluare medicală pentru a examina gravitatea leziunilor sale faciale, care au inclus și una la nas. Antrenorul ei, după meci, a declarat: „Nu știu dacă are nasul rupt. Trebuie să vorbesc cu ea. Dar mulți oameni din Italia au încercat să o sune și să-i spună: „Nu intra în ring, te rugăm: este un bărbat, este periculos pentru tine”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost