Doliu în sportul românesc! Un fost fotbalist a murit subit la doar 40 de ani

Valentin Ioviță, fost fotbalist la Oțelul Galați și la Sportul Studențesc, a decedat subit la vârsta de 40 de ani, anunță GSP.

Decesul a fost anunțat, pe Facebook, de Oțelul Galați, club pentru care Ioviță a evoluat între 2008 și 2010.

„SC Oțelul Galați regretă dispariția fostului jucător, antrenor și coleg Valentin Ioviță și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate, precum și întregii comunități oțelare. Odihnească-se în pace!”, a apărut pe pagina de Facebook a celor de la Oțelul Galați.

Cauza decesului nu a fost anunțată.

Valentin Ioviță a fost un fost fotbalist care a adunat 34 de meciuri și 4 goluri la nivelul primei ligi a României. În cariera lui, Ioviță a jucat pentru Sportul Studențesc, Dunărea Galați, Gloria Buzău, Oțelul Galați și CF Brăila. Sezonul 2010-2011 a fost ultimul în care acesta a evoluat.

Acesta ocupa funcția de director al Academiei celor de la Oțelul. Cauza morții acestuia încă nu a fost făcută publică. Clubul gălățean a transmis sincere condoleanțe familiei îndurerate.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Doliu în sportul românesc! Un fost fotbalist a murit subit la doar 40 de ani”

  1. Posibil să fi fost vaccinat cu serurile sintetice genetice obligatorii , dar nimeni nu o să spună că asta e cauza , chiar și de ar fi .
    Moartea subită la tineri e rară din cauze naturale , în general este indusă artificial , din exterior .

Comentariile sunt închise.