După fostul premier homosexual, candidata stângii la șefia Guvernului francez anunță este căsătorită cu o femeie

Lucie Castets, candidata Noului Front Popular (NFP) la postul de premier, dezvăluie în Paris Match că este căsătorită cu o femeie şi că are un copil mic, notează News.ro.

La sfârșitul lunii iulie, Lucie Castets a fost desemnată de coaliția de stânga pentru a forma un nou guvern. Pentru a se face mai bine cunoscută francezilor, Lucie Castets a vorbit, într-un interviu acordat publicației Paris Match, despre viața sa privată.

Cu această ocazie, Lucie Castets și-a asumat public homosexualitatea și a anunțat că este căsătorită cu o femeie şi este mama unui copil în vârstă de doi ani. Reamintim că și premierul demisionar Gabriel Attal este homosexual, după cum a relatat RostOnline.

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „După fostul premier homosexual, candidata stângii la șefia Guvernului francez anunță este căsătorită cu o femeie”

  1. Este foarte interesant că serviciile sociale franceze consideră că nu există nici un pericol pentru un copil care crește într-un mediu impregnat de deviații sexuale și că atare imoral , însă este un pericol ca același copil să fie crescut de părinții săi naturali , de sexe opuse.
    De asemenea, serviciile sociale franceze consideră pedocriminalitatea drept Normalitate, în Franța scandalurile legate de incest, abuzurile rituale sexuale ( sau nu ) ale copiilor , de la naștere și pînă la majorat au atins cote nemaiîntîlnite în istorie . Cu toate acestea, toate aceste scandaluri sunt înăbușite din răsputeri de serviciile sociale și de justiție.

    Mă întreb și cum a apărut acest copil în existența acestor 2 individe incerte sexual . În opinia mea întreaga viață a acestui copilaș este pusă în pericol , căci problematicile legate de sexualitatea cuiva își pun amprenta pe întreaga lui dezvoltare psihică.

    Deviatia sexuală a cuiva, fie acesta bărbat sau femeie, nu este de domeniul public și nici un motiv de mîndrie , sau de luat ca exemplu. Cu toate acestea, mințile copiilor noștri sunt exploatate la refuz cu aceste abateri de la normalitatea speciei – adică existența a 2 sexe distincte și a 2 genuri sexuale .
    Niciodată pînă acum oamenii nu au fost neutri sexual.

    Iar noi , adulții , suntem expuși zilnic, pînă la greață, la aceste situații aberante , de părinți de același sex ai unor minori nevinovați , care ce vor deveni în cîțiva ani ?
    Din punct de vedere psihic, eu consider că și aceasta este tot un abuz, prin programarea unui minor de a renunța la identitatea lui sexuală și a fi ceva indeterminat, după voia clasei conducătoare sau după moda momentului .

    Renunțarea la gen este de altfel unul dintre obiectivele diabolicei Agende 21 , la a cărei creare a participat organizația socialistă Fabian Society din Marea Britanie, a cărei siglă este un lup îmbrăcat într-o blană de oaie , încă din anii 1920 .
    Întreaga mișcare ecologistă așa zisă i se datorează tot acesteia .

Comentariile sunt închise.