Gheorghe Piperea deschide birouri de europarlamentar în București și Giurgiu și anunță întâlniri cu cetățenii din 5 județe

Europarlamentarul Gheorghe Piperea (AUR) a anunțat, miercuri, pe Facebook, că deschide două birouri, în București și în Giurgiu, alte puncte de întâlnire cu cetățenii urmând să fie organizate în 5 județe, respectiv în Dâmbovița, Călărași, Teleorman, Olt și Dolj.

Potrivit europarlamentarului român, vor exista întâlniri și discuții directe cu cetățenii cel puțin o dată la 2 săptămâni.

„Vreau să aflați direct de la mine (sau de la asistenți mei, care vor fi purtătorii mei de mesaj în lipsa mea) ce se întâmplă la UE și cum pot fi, pe de o parte, maximizate beneficiile apartenenței României la UE și, pe de altă parte, cum pot fi neutralizate dezvantajele și tendințele totalitare ale birocrației UE.

De asemenea, vreau să aud direct de la voi ce anume vă deranjează, ce ați vrea de la UE, ce propuneri de măsuri aveți. În genere, vreau să ne luăm împreună în serios calitatea de cetățean al UE și să nu mai primim doar castanele și măciucile”, a subliniat Gheorghe Piperea.

Redăm integral comunicatul transmis de europarlamentarul Gheorghe Piperea:

„Vreau să mă ridic la înălțimea celor 1,4 milioane de voturi obținute în 9 iunie 2024. De aceea, am pus la punct două birouri de euro-parlamentar, în București (Splaiul Unirii nr.223, et.4, sector 3) și în Giurgiu (str. Gării nr.39). În plus, voi avea puncte de întâlnire cu cetățenii în alte 5 județe – Dâmbovița, Călărași, Teleorman, Olt, Dolj, fără ca acest lucru să însemne că nu voi merge și în restul țării, precum și în acele zone ale Uniunii Europene sau ale Marii Britanii unde sunt comunități de români.

În principiu, programul meu lunar va însemna: 3 săptămâni la Bruxelles și Strasbourg, o săptămână acasă.

Voi organiza întâlniri cel puțin o dată la 2 săptămâni, în zile de vineri – sâmbătă, la ambele birouri, precum și în țară.

Vreau să aflați direct de la mine (sau de la asistenți mei, care vor fi purtătorii mei de mesaj în lipsa mea) ce se întâmplă la UE și cum pot fi, pe de o parte, maximizate beneficiile apartenenței României la UE și, pe de altă parte, cum pot fi neutralizate dezvantajele și tendințele totalitare ale birocrației UE.

De asemenea, vreau să aud direct de la voi ce anume vă deranjează, ce ați vrea de la UE, ce propuneri de măsuri aveți. În genere, vreau să ne luăm împreună în serios calitatea de cetățean al UE și să nu mai primim doar castanele și măciucile.

Mai mult chiar, nu mai vreau să permitem ca beneficiile și privilegiile să se concentreze în corporații, birocrație și ONG- uri, iar nouă să ne rămână firimiturile.

Vreau ca drepturile și libertățile noastre să nu mai fie puse în umbră de „drepturi” marginale și să nu mai fie anihilate de tirania unor vătafi ai stăpânilor neo-feudali ai Occidentului Colectiv.

Și mai vreau să ne trăim viața în pace, în mijlocul neamului nostru, în armonie cu celelalte națiuni suverane ale UE.

Îi aștept pe toți cei interesați, vineri, 23 august, ora 16,30, la sediul biroului de euro-parlamentar din Giurgiu (str. Gării nr.39), la conferința de deschidere, precum și la prima oră de audiențe (17-18).

Am în față un mandat de 5 ani, dar sunt convins că voi face față cu ajutorul vostru, cei care mi-ați încredințat onoarea de a vă reprezenta în Parlamentul European. Vreau să fiu vocea voastră acolo.

PS În anul 2021 am scris o carte de eseuri, care conține un jurnal de plandemie. La deschiderea de vineri voi oferi 10 exemplare din această carte celor care vor fi fost interesați de ea. Cartea aceasta chiar e scrisă, chiar e pe piață (mai sunt vreo 50 de exemplare din 2000), fiind editată de Rao, chiar e scrisă de mine și chiar are un oarecare grad de interes – este despre amurgul deplorabil al zeilor și valorilor, despre stare lamentabilă a lumii conduse de impostori în care suntem nevoiți să trăim.”

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost