Green Deal-ul din agricultură, în linie dreaptă! Directiva UE privind reducerea emisiilor din ferme a intrat în vigoare

Directiva UE privind reducerea emisiilor din sectorul industrial și din fermele a intrat în vigoare, duminică, 4 august, a anunțat Comisia Europeană.

Statele membre au la dispoziție mai puțin de 2 ani, mai exact 22 de luni, pentru a transpune în legislația națională prevederile europene.

Noua directivă a fost aprobată de Parlmentul European în luna martie a.c, după cum a relatat atunci RostOnline.

Noile norme vizează instalațiile industriale și fermele de animale. Potrivit directivei PE, pentru a combate deficitul de apă, obiectivele de performanță de mediu vor deveni obligatorii pentru consumul de apă. Pentru deșeuri, eficiența resurselor, eficiența energetică și utilizarea materiilor prime, obiectivele se vor încadra într-un interval, iar pentru tehnici noi, acestea vor fi orientative.

În ceea ce privește creșterea animalelor, noile norme vizează fermele de porci și de păsări (găini ouătoare și pui), urmând ca, până în 2026, Comisia să ia o decizie referitoare la fermele de bovine.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Green Deal-ul din agricultură, în linie dreaptă! Directiva UE privind reducerea emisiilor din ferme a intrat în vigoare”

  1. Nu înțeleg de ce avem nevoie de ” comisii ” să ne spună cum se cresc animalele sau păsările, oamenii sunt crescătorii de cînd e viață pe pămînt.
    Însă, e drept, organizații fasciste cum este Uniunea Europeană și sateliții acesteia nu au existat dintotdeauna, și nici pretenția de a transforma viața pe pămînt într-un iad, trecînd- o printr-un stat UNIC mondial de ideologie fascistă pură.
    Controlul absolut sub toate formele sale și la nivelul TUTUROR FORMELOR DE ACTIVITATE UMANA își arată colții. Minciuna resurselor naturale EPUIZABILE își face loc din ce în ce mai mult in mințile oamenilor, luindu-li- le cu totul și lasindu-i pradă deznadejdii și chiar disperării.

    Ce fac la Bruxelles trimișii românilor, în afară de faptul că sunt membri în diverse ” comisii ” și ” comitete ” ? Suveranitatea despre care am auzit atîtea promisiuni, se duce pe copcă . Suntem îngrăditi tot mai mult, și nu înțeleg la ce mai servește guvernul de la București și toate ” autoritățile ” , dacă nu să aibă grijă ca dezideratele fasciștilor de la Bruxelles și ale celor ce îi manevrează să fie îndeplinite RIGUROS și să ia locul în mod definitiv dezideratelor noastre și a modului NOSTRU de viață.
    Dorințele noastre de progres și de civilizare sunt înlocuite cu dorințele altora , de regres și de demoralizare prin înfricoșare și limitare a elanului creator – într-un cuvînt a Muncii . Pentru ca noi să fim împinși într-o stare de înapoiere de zeci de ori mai mare decît cea în care ne-am aflat pînă de curînd, și din care să nu mai putem ieși NICIODATA.

    Toate aceste aberatii își au rădăcinile în anumite mișcări englezești de natură fascistă cum ar fi Fabian Society din care au făcut parte H.G.Wells, G.B.Shaw, Bertrand Russell, și printre ai cărei simpatizanți s-au numărat Winston Churchill și Maynard Keynes. Cu toții oameni ce doreau eugenismul genocidar și readucerea societății omenești la o stare feudală. Ceea ce vedem că se întîmplă acum sub numele de Schimbare Climaterica, Mișcare Ecologistă, Agenda 21 . Cu toatele același lucru.

Comentariile sunt închise.