Guvernul de la Budapesta amenință CE că trimite toți migranții de la granița Ungariei către Bruxelles. „Bilete doar dus!”

Guvernul de la Budapesta a solicitat ministrului Justiției să analizeze posibilitățile de a în judecată Comisia Europeană pentru compensarea costurilor pe care le-a suportat Ungaria cu migranții, a declarat, joi, Gergely Gulyas, şeful cancelariei premierului Viktor Orban, citat de MTI.

Protecția frontierelor externe ale spațiului Schengen este o problemă comună, nu doar a Ungariei, căreia îi este refuzat accesul la fondurile destinate acestui scop, dar disponibile pentru alte țări, a avertizat oficialul.

Acesta a precizat că ministrul de Interne şi cel al Justiţiei vor analiza posibilitatea ca, dacă Bruxellesul continuă să impună o reglementare care nu permite stoparea migranţilor, să le ofere fiecărui migrant, la graniţa Ungariei, opţiunea de a fi „transportaţi de noi, voluntar şi gratuit, la Bruxelles, respectând procedurile europene”.

„Dacă Bruxellesul dorește să continue să impună Ungariei un regulament care nu permite reținerea migranților la graniță, vom oferi tuturor migranților de la granița ungară un transfer gratuit și voluntar către Bruxelles, după ce se vor conforma Codului european de conduită. Dacă Bruxellesul vrea migranți, îi poate avea, dar scopul este de a opri migranții să vină în statele membre. Dacă Bruxellesul vrea migranți, îi va avea, guvernul ungar este gata să ofere bilete dus tuturor celor care ajung la graniță dacă Uniunea Europeană, Comisia Europeană și Curtea Europeană fac imposibilă oprirea migrației la granița externă”, a declarat Gergely Gulyas, potrivit TVRInfo.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Guvernul de la Budapesta amenință CE că trimite toți migranții de la granița Ungariei către Bruxelles. „Bilete doar dus!””

  1. Sper că aceste declarații – al căror conținut referitor la popoarele migratoare îl împărtășesc întrutotul – nu sunt doar propagandă în scopul creării unui curent de opinie divergent care să servească STRICT la avansarea Noii Ordini Mondiale , prin divizarea noastră și mai marcate și prin distrugerea oricărei fărîme de unitate de gîndire între oameni.
    Doar pentru a obține capital electoral prin crearea unor speranțe false ce se vor transforma rapid în deziluzii și vor mina încrederea reciprocă, atît de necesară între membrii aceluiași popor .

    Dacă însă aceste declarații sunt autentice și sincere, mă gîndesc că probabilitatea ca vreun ” guvern ” autohton să aibă curajul și demnitatea unei exprimări în același sens este absolut infimă .

    Măcar strămoșii noștri au respins invadatorii sau cel puțin au încercat să îi respingă, pe cînd noi…îi primim cu brațele deschise , întrucît ei vin cu Carte Blanche de la Bruxelles ! Iar Bruxelles ne spune că nu mai putem ocupa același teritoriu geografic și nu mai putem continua sa existăm dacă nu oplosim la sânul nostru toți derbedeii de pripas din lumea largă, chit că prețul plătit va fi completa noastră dispariție ca nație.

Comentariile sunt închise.