Încă o viață distrusă de propaganda trans

Când era adolescentă, Cristina Hineman a început tratamentul hormonal cu testosteron după un consult de 30 de minute la Planned Parenthood. Acum îi dă în judecată. „Regret totul.”

Planned Parenthood a fost fondată în urmă cu un secol pentru a promova contraceptivele. Astăzi, cu cele aproape 600 de clinici ale sale la nivel național, a devenit organizația numărul unu pentru avorturi, administrare de contraceptive, îngrijire reproductivă și educație sexuală din SUA. De asemenea, în mai puțin de un deceniu, a devenit principalul furnizor din SUA de hormoni de tranziție de gen pentru tineri.

Confruntată cu scepticismul părinților ei, Hineman a așteptat să împlinească 18 ani înainte să facă o programare la Planned Parenthood din Hudson, NY.

Acolo a trebuit să completeze un formular de consimțământ pentru „terapie hormonală masculinizantă”. O asistentă a întrebat-o dacă a fost consultată de un psihiatru, ea a spus că da. Apoi i s-a explicat la ce schimbări să se aștepte după ce va începe tratamentul hormonal cu testosteron: creșterea bărbii și a părului pe corp, adâncirea vocii și i s-a spus că „schimbările legate de fertilitate pot fi permanente sau reversibile”.

Apoi i s-a luat sânge și i s-a dat o rețetă pentru testosteron sub formă de gel. Își amintește că toate acestea au durat mai puțin de 30 de minute.

La fel ca mulți alți adolescenți, ea avea probleme de sănătate mintală: suferea de depresie și anxietate și se autovătăma. De asemenea, ca mulți dintre acești adolescenți, Hineman are autism. Restricțiile din perioada pandemiei i-au exacerbat problemele. Nu se putea întâlni cu prietenii, era speriată și deprimată și stătea tot timpul închisă în camera ei. Petrecea mult timp online și așa a ajuns să urmărească video-uri online care au convins-o că problema ei era de gen și că dacă ar tranziționa toate s-ar rezolva.

La puțin peste un an de la începutul tratamentului hormonal, Hineman și-a dat seama că a făcut o greșeală teribilă și că genul nu era sursa problemelor ei. „Am fost spălată pe creier”, spune ea acum. „Mulți oameni spun că adulții ar trebui să poată face tot ce vor. Dar dacă aveți o boală mintală care vă întunecă judecata sau sunteți atât de prost informat despre ce înseamnă chiar disforia de gen, atunci nu puteți lua o decizie în cunoștință de cauză în legătură cu aceste tratamente invazive.”

Hineman, care a trecut de la identificarea ca „nonbinar” la „asexual” la „trans” în decursul unui an, acum se consideră în „detranziție” – cineva care, dacă este posibil, revine la sexul din naștere, adesea cu efecte medicale secundare.

Acum a dat în judecată Planned Parenthood Federation of America. În procesul de malpraxis medical, depus în aprilie, ea solicită despăgubiri nespecificate pentru neglijență și eșecul de a obține consimțământul informat de la toți furnizorii de servicii de sănătate – inclusiv cei de la Planned Parenthood – care i-au facilitat tranziția: de la terapeuții care i-au „încurajat” dorința de tranziționare, la chirurgului plastician care i-a îndepărtat sânii după un consult superficial când a împlinit 19 ani și la personalul medical de la Planned Parenthood care i-a prescris rețeta pentru testosteron.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Încă o viață distrusă de propaganda trans”

  1. Punctul 5 al Agendei 21 prevede dispariția noțiunii de gen . Toată lumea trebuind să devină neutră . Fără femei și fără bărbați. Doar coduri și numere .
    Drept urmare, tot ce se întîmplă în cadrul acestui ” trend ” de schimbare de sex este în directă legătură cu aparatul propagandist care lucrează pentru reușita acestui oribil program la care au aderat în 1992 toate guvernele lumii, în numele țărilor pe care pretindeau ale reprezenta și cărora nu le-au spus nimic din ce au făcut pe ascuns . Sensul real al obiectivelor de atins a fost ținut secret .
    Ce rușine!
    Și să mai spui că Agenda 21 nu e un complot împotriva popoarelor !

Comentariile sunt închise.